Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rent a car v Angliji

Rent a car v Angliji

Zanima me, če je ceneje organizirati najem avta za klatenje po Angliji tu ali se to bolj splača urediti tam gori?

Glede Anglije, pa tudi Irske, me zanima podobno:
– najem avta, iz Slovenije ali tam
– najem avtodoma, se splaca? Ima mogoce kdo izkusnje, ve kdo za cene ali pa mi lahko predlagate internetne strani, kjer bi dobila vse potrebne info?

thx

Midva sva z fantom vzela rent a car kar na letališču! Cene so povsem iste…in avtov je vedno ful na razpolago. Tako, da ni noben probelm….mislim pa, da je treba pustiti 100 EU kot neko vrsto garancije, ki ti jo dajo nazaj, ko vrneš avto. Je pa super če si mobilen…veliko stvari vidiš in daleč prideš:) No…jaz kot šofer sem imela samo enkrat problem in sicer na Irskem. Volan seveda na desni…in vozim po vaških cestah. Nikjer nikogar in ful uživam. Nakar nasproti pripelje avto in jaz avtomatično na desno! Štalaaa… Vsi smo srečno odnesli.
LP K.

gor sem bil večkrat, vedno s svojim avtomobilom. preverjeno, pot traja 12 ur, največ 14. Če greš čez Munhen, Strassbourg čez niti ni tako drago – izogneš se večini cestnin.

Je pa res vprašanje, če imaš avto…

Pomembno pa je, da so trajekti pred 6. uro cenejši, če se prav spomnim, imajo 30 % popust. Za odstotek nisem siguren, nekaj ga je gotovo, tudi za pešce, če greš na štop, z vlakom ali drugače.

sam sem vozil tudi avtomobile, ki imajo volan na desni, ampak največji problem mi ni bil v vožnji po levi, ampak zrcalna postavitev ročic v avtu – menjalnik sem iskal na desni.

Že zato je, posebej za prvič, mogoče bolje, da imaš vsaj avto tak, kot ga imamo mi. še več dela je, če je avto obrnjen, poleg tega pa še vožnja po levi.

ampak tudi tega se navadiš.Drugače. kolikor se spomnim, so najemnine višje kot pri nas

lp

bv

Letos aprila sem en teden križaril po Walesu in zahodni Angliji, 1400 km. Avto sem najel v Chestru za 49.000 sit (Europecar).
S prestavno ročico nisem imel težav, okna nisem odpiral, Bojanv ! 😉 Mogoče sem dal kdaj le smerokaz, namesto da bi zamenjal prestavo! Največji problem vožnje po levi je bil v tem, da sem težje ocenil, kje natančno je leva stran avtomobila. Verjetno bi se bolje počutil vendarle v lastnem avtomobilu, če bi vozil po VB.
Sicer so pa ljudje zelo tolerantni in čakajo, ne preganjajo in ne trobijo.

Avto lahko najameš preko interneta, vendar lahko dobiš avto tudi na samem mestu, v cenah ni večjih razlik, le zgodi se ti lahko, da avta ne dobiš takoj (jaz sem čakal nanj 6 ur).

Definitivno se splača potovati z avtom!

v vsem se strinjam s teboj! glede vožnje pa sem povedal le svoje izkušnje. verjamem da si se laže prilagodil avtu. Bravo!

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close