renault-scenic
2010 letnik ima prtljažnik: 437–1.837 l
tisti z letnikom 2004 pa ima prtljažnik 430-1840 l
torej ima novi večjega za 7 litrov.
Sem že bivši lastnik SCENICA (hvala bogu!!!!), je bil že novejša verzija. star 5 let, ampak živa KATASTROFA!!! nevem kaj je takšnega kar me ni zajeb… pri temu avtu! GROZNO razočaran, tudi nad odnosom Renaulta. Vse kar je crknilo, so morali pogledat v računalnik, ker pri nekaterih je bla to serijska napaka, a glej ga zlomka men je crknilo ravno (tudi) to!!! seveda je bilo odgovor vedno enak : “Žal serijske številke vašega vozila ni med temi…”, je je blo že strah da so ponarejene, ker me nikoli ni blo med njimi :). V glavnem groza od gorze, v 5 letih sem vanj vložil 3500€ za popravila, prejšnji teden sem zanj dobil 6900€! aja cena je bila 15.000€ ko sm ga kupil! HVALA ZA NIČ——RENAULT
Pozdravljeni !
Tudi naš Scenic, star 5 let 1.9 tdi je (bil) prava katastrofa ! V roku 2 mesecev je najprej odpovedala turbina, nato komplet ogrevanje, na koncu pa je crknil še motor in računalnik, tako da še serviser odsvetuje popravilo !!!! Katastrofa od avta !!! Tako smo v roku pol leta ostali brez avta in brez denarja!! Hvala lepa, ampak Scenic nikoli več !!!