Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Remi – točkovenje

Remi – točkovenje

Deževno popoldne bomo izkoristili z igranjem remija, pa smo razmišljali, da bi ga igrali s točkovanjem. Smo že od več ljudi slišali, da se da točkovati. Nas pa zanima, kako se točkuje?

vse, kar je od 10 naprej(poba, dama kralj as je 10), to velja za asa, če je postavljen za kraljem.

Če je pa kot1 v postavitvi je ena. Ostala števila kako piše.(9,8,7…..), Za ven rabiš 51.

Ja to že vemo. Malo čudno sem napisal. Mislil sem točkovanje na koncu igre.

Zmaga brez prilagabja 100 pik

Zmaga s prilaganjem 50 pi.

Ostali po številih, ki ostanejo v roki. Če je med ostalim kartami as, se šteje 10.

mi smo pa drugače…hend..zmaga iz roke…14 minus..ostali pišejo- če so polni 20..če ne ..seštevek vseh x2…(torej nekdo ima 46 je to 5×2 piše+10)..če se zmaga s prilaganjem…tisti, ki zmaga -2,…ostali + toliko kot imajo v roki…..če je poln +10:):)

Ja to že vemo. Malo čudno sem napisal. Mislil sem točkovanje na koncu igre.[/quote]

Mi smo sešteli preostanek kart, cifra kot cifra, figure +10, če se nisi odprl, smo šteli +100, one hand je bil -100, postopna zmaga (s prilaganjem) -50. Aja, če ti je pa joker v roki ostal, smo ga šteli pa +20.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close