relax
kaj naj rečem dragi moji , za danes je bil program samo pisanje reportaže za časopis , v tem uživam , hri – bar prihaja , zato samo na akratko :
relax je agencija za množice , ker oni niso lastniki niti enega hotela , je jasno da je vse v redu.saj samo plačate sobo z pp.in to je vse!oni vam poberejo provizijo , okoli 2 jurja , na obročno še nekaj , od svake sobe pa dobijo najmanj 30 % !
v hotelirstvu so visoki standardi / čistoča , urejenost , prijaznost / a žal nič osebnega.salmonele vam ne bodo kot pirnatovi v topolšici potaknili – a hrana je hotelska , tos o konzerve.lahko vzamete tudi samo sobo.a kdo bo zjutraj tekal po km hotelskih hodnikih , saj vemo kako predimenzionirani so hoteli na hrvaškem.
ko sem jih lahni , ko sem se pred novim letom vračal z sveto gorske pokore moker do gat /brez posledic ker me je ogrela in erotiziral pika božič /
referentka ni imela pojma o čeških toplicah.niti govorit se ji ni dalo.tam nimajo nič zakupljenega , za individualne želje pa se požvižgajo.čeprav je treba vnesti na
czech spa
in je sve jasno !
če pa kaj ni , mi pošljite e – mail
Forum je zaprt za komentiranje.