Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Relax ali oasistours agencija

Relax ali oasistours agencija

Katero agencijo mi priporočate za aranžma v Egiptu.Hoteli pri oasistours so za približno 20 % do 30% cenejši od relaxa pa ne ve v čem je takšna razlika za enako ponudbo.

Kater hotel pa gledaš?Jaz gledam Relax in Oasis za Hurgado pa se mi zdi Relax cenejši.

Gledam tri hotele nisem še povsem odločen Mövenpick Resort Hurghada, tu je Relax cenejši za 100 EUR. Premier Le Reve (De Luxe tu je Oasis cenejči za 900 EUR ne vem od kje je takšna razlika za isti hotel in iste sobe. Steigenberger Al Dau Beach tudi tu je cenejši Oasis sa približno 300 EUR. Mene bolj zanima kakšno organizacijo in vodiče ima Oasis ker z njimi še nisem potoval. Če je že kdo mi naj pove.

Pojdi vprašat še na Palmo,meni je bilo lani najcenejše glede 4 članske družine ,2 odrasla 2 otroka.Me pa Egipt ni navdušil ,če bi še kdaj šla grem jeseni ali pozimi Tudi če si v Hurgadi so izleti taaaako daleč ,zunaj pa nabija vročina.So se mi kar smilili tisti redki 4 ,ki so se odločili za ogled piramid.

Že velikokrat smo šli z Oassis v Egipt, Tunizijo. Tur. agencija je čisto ok, kot vse druge. Imajo svojo letalsko floto, letijo pa večinoma zvečer, domov pa zjutraj (v glavnem, mogoče so tudi izjeme). Letala so super. Na njihovi strani je včasih bila napisana tudi ura leta, sedaj nisem preverjala (ob prijavi).

Kar se tiče Relaxa – tudi Relax je imel lani z enim tujim letalskim prevoznikom pogodbo za Egipt (za druge relacije ne vem). Adria vozi Kompas in Palmo (vsaj lani je bilo tako). V bistvu, tebe zanima kakšna je razlika. To sem se tudi jaz skoz spraševala in lani tudi vprašala na Relaxu zakaj so dražji od Oassis. Pa sem dobila odgovor, da imajo oni boljši čas – urnik letenja, kar pa se je izkazalo, da ne drži. Tudi mi smo šli ob 22 uri, domov pa smo imeli let ob 17 uri (menda je bilo tako celo sezono do konca oktobra). Res je, da smo zadnji dan lahko še malo čofotali po morju, vendar prvi dan smo se vozili, drugi dan pa prišli v bistvu v nedeljo zjutraj ob sedmih v sobe in smo bili tako zmatrani, da tudi od tega dne nismo kaj veliko imeli. Ampak v redu, to je pač tako. Sicer v splošnih pogojih tako piše, da garantirajo samo datume ne pa ure letenja, tako da to je odvisno od sreče.

Kar se tiče vodičev, te ta obišče v hotelu prvi ali drugi dan in pove za izlete in to in ono. Katerega boš imel, tako ne veš, nekaj je seveda mogoče res boljših, drugi so slabši, ampak za osnovne potrebe so vsi dobri, več pa jih tako ne rabiš (če jih sploh kaj). Za kakšen dodaten izlet pa tako ne veš in nimaš nobene garancije katerega vodiča bodo takrat dali na to relacijo, ker se skoz menjajo.

Glede vsega zgoraj doživetega in naštetega ti priporočam, da se odloči izključno na podlagi cene. Sama izbira agencije tu sploh ni pomembna, saj storitve izvajajo na isti ravni kakovosti.

Oasistours je vsekakor najboljša agencija kar se tiče za potovanje v Egipt! Z njimi sem bila predlani in tudi lani. In če se bom še kdaj odločila za Egipt bom šla z njimi. Vodiča sta zelo prijazna in se zelo zavzameta za goste. Leti so pa po navadi zvečer, v Egipt in prav tako nazaj. Vsekaror vam nebo žal če boste šli z Oasistoursom 🙂

Že velikokrat smo šli z Oassis v Egipt, Tunizijo. Tur. agencija je čisto ok, kot vse druge. Imajo svojo letalsko floto, letijo pa večinoma zvečer, domov pa zjutraj (v glavnem, mogoče so tudi izjeme). Letala so super. Na njihovi strani je včasih bila napisana tudi ura leta, sedaj nisem preverjala (ob prijavi).

Ha, ha, Oassis ima svojo letalsko floto????.
8 Airbusov A-380, 15 A-330, pa naročenih še 20 B 787.

Kar se pa omenjenih agencij tiče, ni ne ena ne druga vredna zaupanja, z ali brez “letalske” flote

Ima ali nima – je to sploh pomembno? Z agencijo pa zaradi tega tudi ni nič narobe

Ž

Relax ima garancijo najnižjih cen – če najdeš isto destinacijo pri konkurenci ceneje ti oni dajo za to ceno ali še nižjo. Preverite, nam se je obrestovalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close