reklamacija v trgovini C&A
Spodaj je vprašanjeo popustih v C&A, pa sem se spomnila na dogodek pred časom v tej trgovini. Kupila sem obleko v tej trgovini. Res sem jo v garderobi pomerila, vendar nisem videla, da je bila malo strgana. To sem opazila šele doma, ko sem še enkrat v miru pomerila. Nikoli še nisem reklamirala oblačila, vendar je bilo v tem primeru tako, če bi jo sama zašila bi se videlo in sem jo nesla nazaj (kupila v soboto, nazaj nesla v ponedeljek).Trgovka je bila tako neprijazna, da ne moreš verjeti! Govorila je, da bi to morala videti in da sem jo sigurno sama strgala in potem vrnila. Druge stranke so stale v vrsti in mi je bilo prav nerodno, ko so poslušale plaz očitkov na moj račun. Ne morem verjet, da sem ostala brez besed, saj sem bila res presenečena nad njenim odzivom. Danes bi reagirala drugače, ampak takrat … Kašne izkušnje imate pri reklamiranju oblačil? No še to, kupovala sem v Celju in ker živim 25 km iz Celja, sem morala v ponedeljek nazaj v Celje in…
Ja v celju so res nekatere taksne da…..no comment raje! Ne zna niti izdavit dober dan kaj sele hvala in nasvidenje. Saj ne pricakujem da boma bff po koncu nakupa ampak OSNOVNO kulturo. Tisto, ki jo imam za popolnr neznance kaj sele za stranke zaradi katerih imam delo!! Torej – dober dan, izvolite, hvala in nasvidenje. Je to tako tezko? Ocitno je. Ne pa da mi zmece obleke v vreco, pove ceno gleda po trgovini naokoli samo v oci ne, na moj pozdrav in hvala ter nasvidenje me samo bebavo gleda kot da sem iz marsa padla. Mislim wtf no. Na tvojem mestu bi ji rekla ce je ze kdaj slisala za bonton ali moras na pogovor z njenim sefom da ji razlozi kaj je to. Ne pricakujem da mi lezejo v rit in skacejo okoli mene ampak osnovno kulturo. Prevec zahtevam? Za nekatere ocitno ja!! A take s sefom porivajo da dobijo sluzbo ob toliksni brezposelnosti ali kaj mi nikoli ne bo jasno….
prednisone 40 mg price prednisone no rx average cost of prednisone
https://prednisonet.com prednisone 1mg purchase
prednisone 30 mg daily where can i buy prednisone without prescription prednisone cost us
Forum je zaprt za komentiranje.