Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Reklama za cepljenje

Reklama za cepljenje

Ravno gledam na Planetu tv. Reklama za cepljenje 😮

Kdaj bo pa reklama za necepljenje?

Ko bo več ljudi zvedelo za tožbe pod delovnim naslovom ‘zločin proti človeštvu.’ Imajo vse dokaze o načrtu, o kvazi testih, o delovanju in posledicah zvarka pod zavajajočim imenom cepivo, pa o drugih lažeh… Po mojem občutku bi nas tokrat znali rešiti odvetniki in sodniki, če se že sami ne znamo postaviti v bran resnici.

Bom jaz dal reklamo za necepljenje. Oziroma, ne reklamo, ampak resnico.

(https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/301502935056593/)

Pogled neodvisnih, nepodkupljenih znanstvenikov na koronsko krizo. Reklama za necepljenje je v drugi polovici filma. Če link ne bo šel skozi, odtipkajte ključne besede: transformacija svijesti sijediti znanost

Slijediti znanost – DOKUMENTARNI FILM

Cigava pa je? Mogoce ves? Kdo jo je financiral? Pise kaj kje na reklami? Npr kdo svetuje ali pa reklamo je placal (ta in ta)… Ali pa ne vem npr ministrstvo za zdravje, nijz itd…

Zanima me… Cisto tako…

Na POP TV so 21.9.21 zvečer zvrteli reklamo za cepljenje,v  glavni nagovorni vlogi pa  Srečko Šestan, ex. poveljnik cvilne zaščite…..  odgovori tale teks, iz spodnjega linka sicer

“Cepil sem se, ker:

zaupam zdravstveni stroki,
    mi je mar zase in za druge.

S cepljenjem sem zmanjšal možnost okužbe s koronavirusom, s tem pa tudi zmanjšal možnost prenašanja virusa na najbližje, prijatelje, sodelavce, pripadnike Civilne zaščite, znance in druge ljudi, s katerimi se srečujem pri opravljanju svojega poslanstva. S cepljenjem sem prispeval svoj delež tako v precepljenost prebivalstva kakor tudi k normalizaciji na vseh ravneh življenja.”

n1info.si/koronavirus/srecko-sestan-ker-mi-je-mar-zase-in-za-druge/

Na pildku o cepljenju je nekaj podatkov. Najpomembnejši podatek je takoimenovana številka serije. Vaše ime, priimek, itd je absolutno nepomembno. Številka serije se da preveriti kaj je. Odkriti je treba center teh številk. Kdo je v centru?

Odgovor na objavo uporabnika
Robi567, 21.09.2021 ob 19:53

Bom jaz dal reklamo za necepljenje. Oziroma, ne reklamo, ampak resnico.

(https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/301502935056593/)

Neverjetno, končno anticepilec postregel z neizpodbitnimi dokazi o negativnih učinkih ceplj…. aja spet strokovni facebook link 🙁

Dost noro, da je sploh treba reklamirat cepljenje.  Vsak bi moral biti srecen, da ima na voljo cepivo in cepljenje !

Kirk, 22.09.2021 ob 08:01

Dost noro, da je sploh treba reklamirat cepljenje.  Vsak bi moral biti srecen, da ima na voljo cepivo in cepljenje !

Čudno a ne, da je treba reklamirat!

In to v slovenščini za neuke..

:”to, kar sem dal čez…”

Brrrr

Objava čaka odobritev

Gledalec, 21.09.2021 ob 19:23

Ravno gledam na Planetu tv. Reklama za cepljenje 😮

Kdaj bo pa reklama za necepljenje?

Poglejte si:https://www.youtube.com/watch?v=eD9BYCYwsUI

Ja kaj pa je narobe s tem? Saj tudi Lidl, Hofer, Mercator oglašujejo. Pa izdelek, ki je pred iztekom roka, dajo v akcijo. Za izdelke slabše kvalitete, pa je treba vložiti še več reklame in ta mora biti še bolj agresivna. Ste že videli reklamo za Rolls Royca ali Jaguarja na TV?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close