rekel mi je, da me bo razkosal kot prašiča, če
To si ti misliš. Če ga ne bi bilo….[/quote]
Gre za situacijo…nekaj se je zgodilo (neprijetnost) in moški je odreagiral kot je. Lahko bi bilo kaj drugega, bistven je njegov odziv, ko je pod stresom.[/quote]
Se strinjam. Za ene je bolje, da ne prejemajo poznih sms-ov. 🙂
To si ti misliš. Če ga ne bi bilo….[/quote]
Gre za situacijo…nekaj se je zgodilo (neprijetnost) in moški je odreagiral kot je. Lahko bi bilo kaj drugega, bistven je njegov odziv, ko je pod stresom.[/quote]Tip je ravno zaspal, odplaval v najlepše sanje, ki jih je ona prekinila, ker je dobil brezvezen sms….
Pa kdo ne bi bil jezen kot kak mesar? 🙂
Očitno 🙂 Očitno pa po tvoje druge razlage kot, da ženska zbeži oz da je moški vzrok vsega slabega in je le on edini vzrok ločitve, ni! Kar seveda kaže tudi tvoj stan (samska) ali z drugimi besedami nihče te noče, ker se imaš za popolno :)[/quote]
Ne, pri tebi si bil ti vzrok. Ne posplošujem, pišem konkretno zate.[/quote]
Naj se še jst pritakem, ker očitno je v treh lepše…..
V Vsakem zakonu, so vzponi in padci in krivda ni vedno na enem, ampak je obojestranska. Za prit do problema, oziroma kje se je vse skupi lotilo lomit je treba kdaj krepko čas zavrtet nazaj in iskat kaj je bilo tisto. Tako, da nikoli ni samo krivda na enem, ampak je zmeraj obojestranska! Realen pogled je treba imet v teh zadevah!
Pa kaj če piska…a je življenskega pomena? Naj piska[/quote]
Lahko bi recimo bilo, glede na uro. Ga je pač želela opomnit, da mu piska. Nekaj običajnega med dvema, ki skupaj živita. Je tebi to tako nepoznano?[/quote]
moral biti dosegljiv zaradi službe sem mu to povedala, pa še pisk za sms je bil drugačnega zvoka, da najprej še jaz nisem vedela kaj sploh pomeni in nisem vedela, da gre za sms- ampak sem samo rekla, da mu telefon nekaj piska
Ne, pri tebi si bil ti vzrok. Ne posplošujem, pišem konkretno zate.[/quote]
V Vsakem zakonu, so vzponi in padci in krivda ni vedno na enem, ampak je obojestranska. Za prit do problema, oziroma kje se je vse skupi lotilo lomit je treba kdaj krepko čas zavrtet nazaj in iskat kaj je bilo tisto. Tako, da nikoli ni samo krivda na enem, ampak je zmeraj obojestranska! Realen pogled je treba imet v teh zadevah![/quote]
Se strinjam. Če si opazila (aja, nisi) je moja “komunikacija” do enTipa cinična in potencirana. Konec koncev me itak ne zanima…ama nič:).
Pa kaj težiš? Svetuj kaj al pa adijo.
Resnično upam, da je tema plod ene zdolgočasene malce motene osebe, ker vztrajanje v takem odnosu, je pa definitivno samomor. Zdelo se ti je zelo zelo grdo? Zrelo za takojšnji razhod brez popravcev. Kaj ima tu veze, ali je svoje grožnje sposoben uresničiti ali ne, že to, da take strelja, je nedopustno. Lepo ti je napisala pandora al iskrena, le ti veš, kaj se skriva v tej tvoji zgodbi.
Pa kje si ti? Dolgo te ni bilo! Vse v redu s tabo?[/quote]
Ohhh tipček, kako si?
Ti sej vidiš še brcam, sam časa nimam, bom predlagala da napravijo uro, ko bo dan imel 36 ur :D[/quote]
Lepo te je spet videt tukaj. V redu sem.. mal se zabavam, mal delam.
Veš ni problem v dolžini dneva, temveč v organizaciji razpoložljivega časa.. dan je kakršen je.
V Vsakem zakonu, so vzponi in padci in krivda ni vedno na enem, ampak je obojestranska. Za prit do problema, oziroma kje se je vse skupi lotilo lomit je treba kdaj krepko čas zavrtet nazaj in iskat kaj je bilo tisto. Tako, da nikoli ni samo krivda na enem, ampak je zmeraj obojestranska! Realen pogled je treba imet v teh zadevah![/quote]
Se strinjam. Če si opazila (aja, nisi) je moja “komunikacija” do enTipa cinična in potencirana. Konec koncev me itak ne zanima…ama nič:).[/quote]
Fiši kot zmeraj bom tako rekla……
Če so kake osnove in dokazi, za kar nekdo o nekomu trdi je ok, da se debatira, samo take stvari trdit brez……. to pa sama veš da ne gre.
Se strinjam. Če si opazila (aja, nisi) je moja “komunikacija” do enTipa cinična in potencirana. Konec koncev me itak ne zanima…ama nič:).[/quote]
Če so kake osnove in dokazi, za kar nekdo o nekomu trdi je ok, da se debatira, samo take stvari trdit brez……. to pa sama veš da ne gre.[/quote]
Ah daj no… saj jo poznamo. To je njen način, saj sem jo tud jaz mal hecal, sam ona potem preveč osebno vzame 🙂
Če so kake osnove in dokazi, za kar nekdo o nekomu trdi je ok, da se debatira, samo take stvari trdit brez……. to pa sama veš da ne gre.[/quote]
Ah daj no… saj jo poznamo. To je njen način, saj sem jo tud jaz mal hecal, sam ona potem preveč osebno vzame :)[/quote]Kaj pa veš mogoče ji je hišo voda zalila, pa je malo bolj na trnih, ti pa namesto, da bi ji pomagal jo še prcaš….
Ohhh tipček, kako si?
Ti sej vidiš še brcam, sam časa nimam, bom predlagala da napravijo uro, ko bo dan imel 36 ur :D[/quote]
Lepo te je spet videt tukaj. V redu sem.. mal se zabavam, mal delam.
Veš ni problem v dolžini dneva, temveč v organizaciji razpoložljivega časa.. dan je kakršen je.[/quote]
A ja….. uffff logistika mi šepa. Hec dej, pride kak dan, ko je res preveč nujnih stvari za rešit pa časa ni in utrujen si preveč.
Lahko bi rekel, da mu je razmesarila spanje. :))[/quote]
Ampak res 🙂
Kaj pa lahko sklepaš iz vsega tega?
Konec ljubezni, a ne? Če te nekdo nahruli ali kaj pripomni kar ti ni ravno po godu se gremo lahko kar ločit, ker smo mu zamerili do konca sveta….
Ah daj no… saj jo poznamo. To je njen način, saj sem jo tud jaz mal hecal, sam ona potem preveč osebno vzame :)[/quote]Kaj pa veš mogoče ji je hišo voda zalila, pa je malo bolj na trnih, ti pa namesto, da bi ji pomagal jo še prcaš….[/quote]
Dal si mal čudno prispodobo, se ti ne zdi?
Da bi se riba sekirala če ji hišo voda zalije? Prej bi moralo biti ravno obratno.. da se sekira ker je na suhem… 🙂
Kaj pa veš mogoče ji je hišo voda zalila, pa je malo bolj na trnih, ti pa namesto, da bi ji pomagal jo še prcaš….[/quote]
Da bi se riba sekirala če ji hišo voda zalije? Prej bi moralo biti ravno obratno.. da se sekira ker je na suhem… :)[/quote]Ta tvoja prispodoba, da je na suhem je še bolj čudna…. :))))
ps
Bolje da sem tiho, da me ne bo razmesarila kot prašiča….. 😀
Sej ji pomagamo, samo vprašanje je v tem, koliko si oseba na drugi strani želi pomagat!
Vsak vidi neko svojo sliko, kaj bi temu izpadu botrovalo, na njej pa je ali bo želela videt te stvari in preverit ali ne!
Definitivno je pa brez vsake debate tip šel preko visoke meje in tle terapevti bi bili izjemno pozorni na tako vedenje. Lahko je oseba hudo nevrotična, ampak je za bit izjemno previden! Zmeraj, kjer je tak izpad, da bi nekoga življenjsko ogrožal je treba bit zelo pazljiv na vsak najmanjši detajl!
Ta tvoja prispodoba, da je na suhem je še bolj čudna…. :))))
ps
Bolje da sem tiho, da me ne bo razmesarila kot prašiča….. :D[/quote]
Nisem vedla, da si prasc :DDDD[/quote]
Saj ni, samo ona ga je sposobna rezmesarit, da bi tako zgledal. :))
Da bi se riba sekirala če ji hišo voda zalije? Prej bi moralo biti ravno obratno.. da se sekira ker je na suhem… :)[/quote]Ta tvoja prispodoba, da je na suhem je še bolj čudna…. :))))
ps
Bolje da sem tiho, da me ne bo razmesarila kot prašiča….. :D[/quote]
Če veš kaj več na to temo… glej tukaj smo da te poslušamo. Kar razpiši se, boš videl, lažje ti bo ko boš delil z nami vedenje o tem a je riba na suhem al ne 🙂
Zdaj bo prišla piranha in nas vse začela mesarit…
Forum je zaprt za komentiranje.