rekel mi je, da me bo razkosal kot prašiča, če
Glede na to, da si tukaj od 6 ure zjutraj pa vse tja do pol noči in včasih še čez bi težko rekel da se teb pa dogaja kaj več. Vmes te ni samo ko si vzameš pavzo za žretje in sranje.. da pa sereš tukaj ves preostanek tvoje prisotnosti pa sploh ne bom načenjal :)[/quote]
Deda, tace proč:).[/quote]
Ah brez skrbi, z gnojem si pač nočem mazat tac 🙂
Sam tak od daleč kaj povem…
Še najmanj pa tisti, ki ob tako pozni uri kliče za nepomembne stvari. :))[/quote]
Ta sms je zdaj še najmanj pomemben.[/quote]
To si ti misliš. Če ga ne bi bilo….
Tvoja je od tebe že zbežala, lahko bi izhajal iz svojih izkušenj. Očitno si slaba roba:)).[/quote]
Očitno 🙂 Očitno pa po tvoje druge razlage kot, da ženska zbeži oz da je moški vzrok vsega slabega in je le on edini vzrok ločitve, ni! Kar seveda kaže tudi tvoj stan (samska) ali z drugimi besedami nihče te noče, ker se imaš za popolno 🙂
Jaz bi pa takoj pomislila, da tip nekaj skriva in je nekaj v ozadju. One je takoj tako reagiral, ker ima občutek, da ga špijoniraš in taka reakcija je ravno to, kar je želel napravit, te odvrnit proč od njegovega telefona.
Kaj pa ima za bregom je na tebi, da ugotoviš. Take reakcije so ponavadi, ko je kaka frajla v ozadju!
Pa navdušen prihod domov……
Tvoja je od tebe že zbežala, lahko bi izhajal iz svojih izkušenj. Očitno si slaba roba:)).[/quote]
Očitno 🙂 Očitno pa po tvoje druge razlage kot, da ženska zbeži oz da je moški vzrok vsega slabega in je le on edini vzrok ločitve, ni! Kar seveda kaže tudi tvoj stan (samska) ali z drugimi besedami nihče te noče, ker se imaš za popolno :)[/quote]
Ne, pri tebi si bil ti vzrok. Ne posplošujem, pišem konkretno zate.
Očitno 🙂 Očitno pa po tvoje druge razlage kot, da ženska zbeži oz da je moški vzrok vsega slabega in je le on edini vzrok ločitve, ni! Kar seveda kaže tudi tvoj stan (samska) ali z drugimi besedami nihče te noče, ker se imaš za popolno :)[/quote]
Ne, pri tebi si bil ti vzrok. Ne posplošujem, pišem konkretno zate.[/quote]
Aha 🙂
Seveda veš ti bolje od mene saj si bila prisotna 🙂
spet stara finta GF… če se imaš kao za mlado zakaj uporabljaš stare finte? 🙂
Ne vem o čem govoriš? Samo pravim, da ne moreš vedet zame. A je tako težko to dojet.. Lahko si nekaj namišluješ (kar počneš) samo da bi pa pisala zame konkretno pa ne gre. Ker… Ti povem zakaj? Ker me ne poznaš… 🙂 pa če se še tako trudiš. A te to jezi? No ja nič novega zate… tako. Dovolj sem te jezil, grem na kavo 🙂
Podvajanje tem?
http://med.over.net/forum5/read.php?151,9906339,9907087#msg-9907087%5B/quote%5D
Se udeleženci zmorete držati naslovne teme?
Forum je zaprt za komentiranje.