Rekel, da gre samo po plin, ter izginil….
Nima veze z bombo (čeprav sem vlačila težko in dosegla težave s križem), sem se samo spomnila, ko sta se “družinska prijatelja” poročala in sem nevesti svetovala, da je to njen dogodek in naj povabi le tiste, ki jih ima zares najraje, svoje srčne ljudi. Zanjo je bila to 2. poroka. In povabi mojega brez mene. V tistem času sva bila zelo skromna, nič si nisva privoščila, ker sva šparala za stanovanje, majhni otroci in jaz sem hrepenela le za kakšnih 5 minut z njim na sprehodu in otročkom. Tudi časa ni imel nikoli. Počutila sem se, kot da bi me z macolo po glavi.
Kaj so pa sosedje tukaj krivi? Saj je tvoj mož polnoletna, opravilno sposobna oseba? Torej? Saj mu niso pištolo prislonili na glavo, ali pač?[/quote]
Če ti nekdo reče, da mora iti, ker ga nekdo čaka, ga pač pustiš oditi in ga ne zasuješ spet s plazom pripovedovanja, ki ga je res težko prekiniti. Vsaj moje mnenje ja tako. Če nekdo reče, da mora oditi, ne moreš: ja, samo še to, in potem spet pol ure bla bla. To je isto, kot da bi ti sosedje rekli: ma ko je*e tvojo ženo….[/quote]
Ja, ja, bogve kaj ti je model naložil.:))) seveda ti je rekel, da jim je povedal, da ga čakaš, kaj pa naj ti reče?:))
Poleg tega: vprašanje zate: A so ga že na parkirišču iz avta zvlekli v svoje stanovanje? Ker če ne, zakaj je potem pustil bombolo v avtu in je ni niti do hodnika v bloku privlekel?
Pa je šel? Ker če bi bil to moj, bi jaz še njega z macolo po glavi!!![/quote]
🙂 Ja, je šel. Takšen je, vedno imajo druge-i prednost. Pravi, da jaz ne razumem.., da ne misli nič slabega, enostavno ne zna reči ne (razen meni).
Če bere to kakšna mlada punca in jo spominja na njenega, naj ji sporočim, da bo vedno tako in še slabše. Sama bo. Če bo pa okoli nje kdo kaj preveč hodil, bo pa takoj zraven. 🙂
Pa je šel? Ker če bi bil to moj, bi jaz še njega z macolo po glavi!!![/quote]
🙂 Ja, je šel. Takšen je, vedno imajo druge-i prednost. Pravi, da jaz ne razumem.., da ne misli nič slabega, enostavno ne zna reči ne (razen meni).
Če bere to kakšna mlada punca in jo spominja na njenega, naj ji sporočim, da bo vedno tako in še slabše. Sama bo. Če bo pa okoli nje kdo kaj preveč hodil, bo pa takoj zraven. :)[/quote]
Potem pa poskrbi, da bodo vsaj trije okrog tebe non stop hodili, ker to je pa tumač! Ti čisto dobro razumeš in imaš vso pravico bit razočarana, dokler te tale tvoj jemlje kot “zdravo za gotovo”. Sem bila jaz na istem, veš, pa sem že zdavnaj razpucala, hvalabogu. Ker preko sebe enostavno nisem mogla, moj je pa vedno zijal ko eno tele, češ, pa kaj te spet razmetava, sej grem sam za en teden v belgijo na fuzbal??? To mi je povedal dva dni prej, pa točno tako sva živela, kot ti praviš, stiskala, trije mali otroci, najmlajša 2 meseca stara, brez ficka, zakreditirana…. Potem pa on čudežno najde keš in odpiči s frendi v Belgijo! Ja, res je, vedno bo tako in še slabše. Če katera prepozna take znake pri svojemu, ne bo se spremenil!
macola, več kot razumem tudi jaz tebe. Sem želela razpucati, pa se ne da. Goni svoje.
Tudi tega filma bo enkrat konec, I hope.
Verjetno tudi tebi tvoj omeni, kako je kakšna fejst. Kot sem rekla, eni so polni samih sebe.
Bom odšla iz teme, da bodo v miru bombo gor ali dol odnesli, in kot sem rekla, avtorica ne sme tako težko nositi, pa še v 5. štuk. Ko bo bolna, je ne bo nihče imel raje, dec bo sosedom šel jamrat, kako je bogi, ker je njo križ, pa mora on pomest.:)
Srečno!
Haha sem se nasmejal. Prvo kot prvo, tvoj mož je CAR lahko si vesela da maš tazga ki se rad zajebava 😀 Ti čakaš on pa pr sosedih 😀 ( boli nega kurac za vse ) !
Ja ne vem kaj ti rečem, to moraš vzet kot hec ne pa kle se kle jokat kaj je naredu ! Tud jst sm že velikrat na podoben način ženi spizdu in obratno ( šel nekaj iskat, nazaj me ni blo ). 🙂
@gradbenik, sej takrat k je žena nekam šla pa je ni blo nazaj, moram priznat da me je res stisnl pr srcu 😀
Vzemi tableto, dve tri … Persena, pomagalo bo, da skočiš nazaj v svojo kožo.
Njemu pa daj v čaj celo škatlo Bilobila. Izboljšuje prekrvavitev možganov in izboljšuje kratkotrajni spomin, ki tvojemu včasih že malo zašteka.
Tole ti povem izredni na hitro: Pred uporabo preberi navodilo, se posvetuj sama s sabo in s svojim zdravnikom ali farmacevtom.
Kaj si mislim? Da si ti zares ena buška ena a, ki dela promet Monu, pa da zelo rada bla, bla bla bla.
Forum je zaprt za komentiranje.