Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rekel, da gre samo po plin, ter izginil….

Rekel, da gre samo po plin, ter izginil….

Besna sem. Zmanjkalo je plina, jaz pa sredi kuhanja. Mož gre po plin, in ga ni in ga ni….mobitel seveda pustil doma. Po eni uri čakanja grem dol pogledat (smo v 5 štuku bloka) in vidim avto na dvorišču, notri bombola.

Kaj je zdaj to???? Je polna ali prazna??? Kaj se dogaja? Grem spet gor v 5 štuk po rezervni ključ od avta, odklenem, bombola je polna. Počakam še amlo, moža od nikoder. Me zaskrbi, da ni kam padel, da ga ni kdo ugrabil…. Grem pogledat v klet, nič. Vse tiho po stopnišču. Ok, se lotim bombole in jo vlečem v 5 štuk. Nakar slišim na stopnišču nek hrup, govorjenje, seveda moj možek spodaj pri sosedih. Evo, on je bil pri sosedovih, so ga povabili kot novi priseljeni….

Besna sem ga skregala, on pa pravi, da jim je rekel, da ne gre noter, ker ga čaka žena, pa so ga kao zvlekli. Pa bla, bla bla. Pa da je še enih parkrat rekel, da ga bo žena iskala, oni pa nič, še kar bla bla, da se jih ni mogel rešit….jeah right…če bi hotel, bi že šel. Oni pa bi lahko rekli, ok, pa pejd še po ženo, ali kaj podobnega…se mi ne zdi olikano tole…

Kaj pa vi mislite?

Prijazen je, kaj jamraš madona!

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

popizdu

A MATE SAMO 1 BOMBULO PRI HIŠI… DAJTE KUPT ŠE ENO, PA SE BOSTE TAKIM SITUACIJAM OGNILI. PRI NAS TO ŠTIMA (JE PA TA DRUGA VEDNO POLNA IN KO SE ZAMENJA SE GRE S TA PRAZNO OB TA PRVI PRILIKI NA PUMPO)

KAJ PA KUHAŠ

Takoj se loči, po res:)

Ja, na vsakega prijaznega in družabnega moža, pride ena zadrta in tečna žena. Tudi pri nas je tako.

Takoj se loči, zakaj bi bile samo ene nesrečne!

Jaz bi tudi znorela.

Evo nasveti:
1.preseli se v blok z liftom (5.nadstropje pa brez lifta – kje ti živiš???)
2. nabavi rezervno bombo (kot zgoraj nekdo priporoča)

Drugače pa v konkretnem primeru si ravnala neumno. Nehaš kuhat, počakaš, greš z otroci na pico. Pa je.Kje piše da moraš vleči bombo po stopnicah…….mamamia.

In seveda potem tečna najuriš moža. Ki je očitno ne dobričina, ampak neodločnež, kar zna biti pa že drugi problem in druga tema.

Mogoče so pa pri sosedih kaj bolj okusnega kuhali.

Ja, 5 štukov in brez lifta. Smo v zadnjem štuku. Bombolo imamo samo eno in kot zanalašč zmanjka vedno sredi kuhanja:)

Jezna pa sem tudi na sosede, meni se pač to ne zdi lepo, da če on reče, da ga žena čaka, ga vlečejo not in na dolgo klepetajo. jaz na njihovem mestu bi povabila oba, ali pa nobenega, sploh pa ne sredi opravka.

Ja, moj mož je preveč prijazen in ne zna reči NE. Vsaj ne drugim…oziroma, drugim se vsem boji zamerit, domačim pa ne. Zanimivo, ali ne?

Pa kaj se sekiraš. Pico naroči, to kar danes kuhaš boste pa jutri dokuhali.
p.s. jaz bi tako znorela, da 14 dni ne bi NIČ kuhala:)))

Tega mu ne smeš zamerit. Je pač dobra duša in pika. Tudi vam se ne zameri nalašč. Lepo mu odpusti, ker dobro veš da se ne bo ponovilo (vsaj 2 meseca, kolikor traja bombola)

Kaj so pa sosedje tukaj krivi? Saj je tvoj mož polnoletna, opravilno sposobna oseba? Torej? Saj mu niso pištolo prislonili na glavo, ali pač?

Ne. Govori zgolj o tem, da mu ti takšne spodrsljaje vedno odpustiš in nanje pozabiš, za sosede pa pač ni prepričan, da bodo ravnali enako. Torej drugače povedano: zate je prepričan, da boš kratek čas kuhala mulo, potem pa mu spet skočila v objem. Za sosede tega ne more vedeti.

Doma maš eno copato, k ne zna rečt ne!

prav je, da si mu povedala, da se ti to ne zdi prav, zdaj pa se fajn ohladi in ne dopusti, da ti to, pa tudi njemu pokvari cel dan … Če bi bila v gledališču in bi gledala to dramo, ki se je danes odvijala pri vas, igrali pa bi drugi ljudje – bi se čez pol ure še spomnila in dramatizirana kako nefer je naredil mož? Po vsej verjetnosti NE. Dosti moških je takšnih, ampak z moškimi je treba tudi malo na diplomatski način. Poskusi …

Kaj so pa sosedje tukaj krivi? Saj je tvoj mož polnoletna, opravilno sposobna oseba? Torej? Saj mu niso pištolo prislonili na glavo, ali pač?[/quote]

Če ti nekdo reče, da mora iti, ker ga nekdo čaka, ga pač pustiš oditi in ga ne zasuješ spet s plazom pripovedovanja, ki ga je res težko prekiniti. Vsaj moje mnenje ja tako. Če nekdo reče, da mora oditi, ne moreš: ja, samo še to, in potem spet pol ure bla bla. To je isto, kot da bi ti sosedje rekli: ma ko je*e tvojo ženo….

Ne. Govori zgolj o tem, da mu ti takšne spodrsljaje vedno odpustiš in nanje pozabiš, za sosede pa pač ni prepričan, da bodo ravnali enako. Torej drugače povedano: zate je prepričan, da boš kratek čas kuhala mulo, potem pa mu spet skočila v objem. Za sosede tega ne more vedeti.[/quote]

Ja, ok, jaz mu na koncu koncev odpustim, ker nisem tak tip, da bi dolgo kuhala mulo. Ampak…kaj za vraga ga briga za ene iks sosede? Pa kaj potem, če bi se jim zameril? To meni, vidiš, ni jasno. Koji faktor so zdaj oni, da se jim mora klanjat….

Anede? 🙂 Se mi je zdelo….

Saj vem, ja…ampak meni pade mrak na oči, ko me taka stvar razjezi. Saj potem se hitro umirim:)

Jaz imam pa indukcijo ….

V 5. štuk vlačiš bombulo?? Pa daj zaboga kupi indukcijo….

Pri nas pa, ko zmanjka plina, pokličemo podjetje za dostavo plina (jih je enih 8).
Pridejo prej kot v eni uri, tudi ob nedeljah in praznikih, lepo zamenjajo bombo, zamenjajo še tesnilo in stane vse skupaj manj kot bomba na pumpi, pa še nikamor ni treba hodit in avta svinjat z bombo in trošit časa in bencina. Zato tudi rezervne ne rabimo. To delamo zadnjih 30 let.

Na plinu je boljša hrana:)

To je pa dobra ideja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close