Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Regulator temperature

Regulator temperature

Pred časom (pol leta) sem kupil nov avto. Vgrajeno ima ročno klimo, ker takratna finančna situacija ni dopuščala avtomatske ;).

Vseeno, sem s časom ugotovil, da je to stalno vklapljanje in izklapljanje ročne klime precej moteče. Na servisu sem vprašal, kake možnosti imam in so rekli, da bi moral za avtomatsko klimo, celotno klimo zamenjat (staro ven, novo notri).

Alternativa pa je regulator temperature. Gre baje za neko elektronsko napravico, ki se vgradi na armaturno ploščo, kjer nastaviš temperaturo, potem ti pa klimo samodejno vklaplja in izklaplja.

A ima kdo kaj takega oziroma kakršnekoli izkušnje s tem? A se to sploh splača? (cena je cca 10x manj kot menjava klime).

Hvala!

Živjo

Lahko se z vozilo pglasite pri nas, da pogledamo kakšne so možnosti za vgraditev avtomatskega regulatorja, ki ga vam lahko tudi vgradimo. Za več informacij bi pa potreboval vedeti vsaj model avta.

lp

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta-da d.o.o. Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50 info@tada.si www.tada.si delavni čas od 8:30 do 17:00

Prvo moraš napisati kateri avto:(KIA,WW,RENAULT)cene niso iste

New Report

Close