Najdi forum

Registry repair

Zdravo !!

Evo pred 2 – ma dnevoma sem napravil dolgo pričakovani korak. Namreč format C. Naložil sem na novo windowse XP – angleške. No po dveh dneh delovanja brez problemov , pa se mi je danes naenkrat pojavilo okno, ki me je opozorilo , da je prišlo do nekih napak v registru Tole me skrbi : ” COM / A Active X section of the windows registry contains some invalid entries.This may cause some applications fail to run, system crash , or document opening error.”

Seveda je bila ponujena rešitev

Go to
Download repair registry program
Install them
Run repair registry
Reboot you machine.

V redu rahlo paničen grem na njihovo stran, najdem scan your registry, kliknem , zlowdam program , ko se odpre ga zaženem , Preskeniral je in našel … 186 errors…. ( glej attachment)

In ko sem kliknil na gumb FIX .. se je pričelo . Go back to site and fill the registration form. Aha, to storim , kliknem naprej ( al kva je že blo) in surprise, surprise……. od mene zahteva podatke kot tudi številko nekih plačilnih kartic itd…..

Zdaj me pa zanima, kaj storiti:

Ali je moj PC – ak res ogrožen?
Ali lahko neka firma kar tako za cash ( 39,95 USD) ponuja rešitev, brez kakršne koli free verzije?
Ali ni to naloga windowsove podpore , da ponudi tako rešitev zastonj, če že uporabljamo njihove izdelke?( Imam naštimano na auto update za windowse)

Ali pa je to le kakšna finta kake firme, da zasluži takole na easy z nevednostjo userjev kakršen sem jaz.

In še na koncu, a se dobi kak programček , ki bi to opravil solidno brez dolarčkov?? Namreč sam nimam plastičnega denarja, pa tudi , če bi ga imel, ga ne mislim kar tako sejati po netu.

Please help me !!!

Bogdan

Kakšno zaščito imaš inštalirano na škatli?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Bit defender 8.0. pro ??

A ma to kaj veze s tem problemom???

Bi bil morda boljši Norton ???

Bogdan

Glede na to, da je to kar kakovosten AV program sumim, da je tisto obvestilo nateg.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

EJga Posavc pozdrav,

pa ne da se te je direktorica usmilila in si hiter kot ….

tisto okno pa kar mirne duše ignoriraj – to je le reklama za neki
po domače “klinčev program” – nič ni narobe pri tebi.
Če imaš originalne windoze xp si iz microsoft strani snemi dol
Microsoft antispam pa ti bo očistil računalo nesnage.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close