Registry repair
Zdravo !!
Evo pred 2 – ma dnevoma sem napravil dolgo pričakovani korak. Namreč format C. Naložil sem na novo windowse XP – angleške. No po dveh dneh delovanja brez problemov , pa se mi je danes naenkrat pojavilo okno, ki me je opozorilo , da je prišlo do nekih napak v registru Tole me skrbi : ” COM / A Active X section of the windows registry contains some invalid entries.This may cause some applications fail to run, system crash , or document opening error.”
Seveda je bila ponujena rešitev
Go to
Download repair registry program
Install them
Run repair registry
Reboot you machine.
V redu rahlo paničen grem na njihovo stran, najdem scan your registry, kliknem , zlowdam program , ko se odpre ga zaženem , Preskeniral je in našel … 186 errors…. ( glej attachment)
In ko sem kliknil na gumb FIX .. se je pričelo . Go back to site and fill the registration form. Aha, to storim , kliknem naprej ( al kva je že blo) in surprise, surprise……. od mene zahteva podatke kot tudi številko nekih plačilnih kartic itd…..
Zdaj me pa zanima, kaj storiti:
Ali je moj PC – ak res ogrožen?
Ali lahko neka firma kar tako za cash ( 39,95 USD) ponuja rešitev, brez kakršne koli free verzije?
Ali ni to naloga windowsove podpore , da ponudi tako rešitev zastonj, če že uporabljamo njihove izdelke?( Imam naštimano na auto update za windowse)
Ali pa je to le kakšna finta kake firme, da zasluži takole na easy z nevednostjo userjev kakršen sem jaz.
In še na koncu, a se dobi kak programček , ki bi to opravil solidno brez dolarčkov?? Namreč sam nimam plastičnega denarja, pa tudi , če bi ga imel, ga ne mislim kar tako sejati po netu.
Please help me !!!
Bogdan
EJga Posavc pozdrav,
pa ne da se te je direktorica usmilila in si hiter kot ….
tisto okno pa kar mirne duše ignoriraj – to je le reklama za neki
po domače “klinčev program” – nič ni narobe pri tebi.
Če imaš originalne windoze xp si iz microsoft strani snemi dol
Microsoft antispam pa ti bo očistil računalo nesnage.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.