Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Registriran uporabnik

Registriran uporabnik

Kako to, da nekateri registrirani uporabniki lahko komentirajo s svojimi registriranimi vzdevki, ostali pa ne moremo? Prav tako dostop do ZS ni omogočen – error 404… ? A je to le še privilegij adminov ali v čem je point?

Odgovor na objavo uporabnika
Zanimivo, 05.08.2021 ob 15:05

Kako to, da nekateri registrirani uporabniki lahko komentirajo s svojimi registriranimi vzdevki, ostali pa ne moremo? Prav tako dostop do ZS ni omogočen – error 404… ? A je to le še privilegij adminov ali v čem je point?

Na novo registrirani računi na prenovljenem forumu.

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 05.08.2021 ob 15:07

Na novo registrirani računi na prenovljenem forumu.

Imam tudi nov račun na novem forumu in še vedno ne odda komentarja??

A si potrdila z mailom?

Račin je treba aktivirat s kodo poslano na mail.

Povezava me vrže na star forum in tam se vpišem brez težav, na tem novem pa ne gre. Da naj preverim podatke. Wtf..

Z novim mailom se registriraš na forumu, nato ti pošlejo kodo, klikneš nanjo in račun je aktiviran.

Točno to sem naredila in aktivirala račun, na emailu odprla link do foruma in me vrže na stari forum- mi piše “2” pri ZS, ju ne morem odpreti error404.. želim komentirati registrirana mi ne odda komentarja, ne sporoči nobene napake nič, samo ne odda ga.  Mah…kaj je ta error404!?

A povratni mail od over neta si že dobila?

Dobila, hvala. Je bil še vedno del starega foruma, čeprav ustvarjen po “prenovi”. Zdaj imam novega.

A veš kako se odpre stara sporočila morda? Zdaj me res matrata tisti dve ZS….

Rada bi se registrirala. Pred nekaj meseci sem aktivirala svoj email sex.lutka@hotmail.com Svojo letnico nastanka sem napisala 2021.  Seveda mi niso odobrili uporabe emaila. S tem emailom sem se želela registrirati na tem forumu. Še vedno skačem sem ter tja širom interneta gola, brez modrčka in spodnjih hlačk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close