Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem registracija

registracija

kolko pride registracija avta 1200ccm 55kw, avto je nov, nič popusta..??? prblizno če kdo ve bi bla vesela informacije

pejt na katerokoli stran od zavarovalnic, pa lahko vtipkaš podatke za točno tvoj avto in ti vse skupaj ven vrže, od registracije do zavarovanja itd.

Na internetni strani od amzs imaš tudi natančen izračun registracije.

http://www.amzs.si/?podrocje=5

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Pa daj napiši znamko. Si mladi voznik ali imaš že 50% popust?

Te zanima samo reg. ali vse skupaj na tehničnem pregledu? Boš imela dodatna zavarovanja ali samo obvezno?

Jaz ima Peugeot 306. Vse skupaj sem pred parimi dnevi plačala 230 eur.
Imam – 50%, pa res samo najosnovnejšo (nujno) zavarovanje.

uuuuuuu hvala… samo zdaj me še zanima kaj je to letna dajatev???

cestnina

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

hvala 🙂

generali – najceneje, sam če si stara tam 20/25 let pa Mariborska

Reč da se norca delaš…

Zakaj te sploh zanima kolk pride registracija? Da veš kolk dvigneš na bankomatu al pa da si tolk škrta, da boš vzela zavarovanje na obroke, čeprav si z lahkoto položila vsaj 8000 € za novega…
Predvidevam pa , da je tati kupil avto svoji hčerkici- študentki ker je naredila izpit za avto, ona pa nima za burek…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

DRRR-kec, a si fouš, ker ima vsaka študentka boljši avto kot ti?
Ne sekiraj se preveč, saj v Bosni si pa ti prvi momak u selu.

New Report

Close