Registracija na instagramu
Oj, hotela sem se registrirati na instagram z mailom, kar sem tudi naredila. Vpisala konformacijsko kodo, ki sem jo prejela na mail, da bi zaključila registracijo. Zdaj pa kar nekaj piše, da so opazili “spremembo v zvezi z mojim računom” (ki je odprt točno 1 minuto) in da naj vpišem svojo telefonsko, da mi bodo poslali konformacijsko kodo (spet?) kar pa ne želim, ker razumem, da je ALI mail ALI telefonsko. A moraš nujno dat telefonsko za instagram??
Imela sem account, imam ga še, a sem ga zaprla. Ne zaradi nadlegovanja ipd..Odprla sem novega, z emailom, a nisem dobila opcije gsm.
insta, 14.07.2021 ob 13:28
A to tko je za vse zmer, al samo včasih ko se to spomnijo, npr. zdele pr men? Ker od začetka piše da se registriraš ali z mailom ali s telefonom.
Kaj pa piše točno? Ker telefonske ni nuno dati.
Če ne pa poskusi z računalnika. In pojdi še enkrat potrditi ali odpri se enkrat nov account.
Kaj pa piše točno, 14.07.2021 ob 16:36
Imela sem account, imam ga še, a sem ga zaprla. Ne zaradi nadlegovanja ipd..Odprla sem novega, z emailom, a nisem dobila opcije gsm.
Kaj pa piše točno? Ker telefonske ni nuno dati.
Če ne pa poskusi z računalnika. In pojdi še enkrat potrditi ali odpri se enkrat nov account.
A si si naredila nov e-mail? Zdaj sem si hotela naredit nov račun iz drugih dveh mailov, pa mi sploh ne zagrabi. Kakor da je “neveljaven e-mail”.
Sem si pa prej, ko sem ta prvič odpirala instagram, namesto na začetku, da sem šla na “register”, šla pomotoma na “log in” in vtipkala mail in geslo, ki naj bi ga dala ob registraciji in je to očitno instagram zaznal, da se z mojim mailom nekdo hoče prijavit v instagram, potem ko pa sem zakapirala, da moram it na “register”, sem šla pa na “register”, da se registriram s tem mailom in morda zato hoče telefonsko?
Forum je zaprt za komentiranje.