Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Registracija avta, izbira tablice

Registracija avta, izbira tablice

Že dolgo nisem imela svojega avta in ne vem več, kako te reči gredo. Zdaj ga bom kupila (rabljenega), pa me zanima, kako ga registriram in ali lahko kaj izberem tablice. Prejšnje bom morala vrniti. Ne bi imela tablic po naročilu, ampak me zanima, ali lahko med običajnimi vsaj kaj izbiraš ali dobiš pač, kar dobiš. A je to odvisno tudi od tega, kje avto registriraš (recimo na AMZS v Ljubljani ali pa kje drugje).

Pokaže ti par tablic, izmed tistih si ene izbereš. Navadno tako, ki si jo lažje zapomnis. Ni ravno izbire.

Zgleda da imajo  par serij med katerimi lahko izbereš… Ko sem bil v Domžalah so mi ponujali domžalske, ljubljanske pa kamniške…ne vem pa, če je povsod tako.

CE-pec in KR-eten jih imajo povsod, ker jih noben normalen noče, haha.

Vzemi svoje, se ti najbolj izplača, za te navadne daš 30€ če se prav spomnim,vsakič, če imaš pa svoje daš 130 se mi zdi da so, pa so tvoje za vedno, lahko jih hraniš doma če nimaš avta, ko ga spet kupiš pač daš te table gor in fertik, jasno zavarovanje in registracija, to se ve.

Gres na tehnicne in izberes tablico, ki ti je najbolj vsec. Prav nic ne placas vsako leto 30€. 35€ je tehnicni pregled.

Ce ti je tablica fuuul pomembna, lahko klices ne vec lokacij in si rezerviras

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno2443, 09.08.2025 ob 11:29

Gres na tehnicne in izberes tablico, ki ti je najbolj vsec. Prav nic ne placas vsako leto 30€. 35€ je tehnicni pregled.

Ce ti je tablica fuuul pomembna, lahko klices ne vec lokacij in si rezerviras

Tisti, ki švercajo z avti imajo ponavadi svoje table, ker je malo neugodno, če se slučajno pojavi isti avto na avtonetu od dveh različnih prodajalcev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close