Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style REDČENJE LAS

REDČENJE LAS

POZDRAVLJENI
STARA SEM 30 LET IN IMAM LASE DOLGE DO VRATU. FRIZERKA MI JE PRED 4 MESECI NAREDILA PRIČESKO TAKO, DA MI JE KONICE RAZREDČILA, KAJTI DRUGAČE MI NIKAKO NI NOBENA PRIČESKA TRAJALA VEČ KOT 2 URI (TEŽEK A FIN LAS). SEDAJ SEM PA PRAV RAZOČARANA. LASJE SO KOT SLAMA. ČE NE UPORABIM BALZAMA IMAM LASE KOT METLA IN ZJUTRAJ SEM PRAVA “TOPSI”. Z BALZAMOM PA ZAMASTIM LASIŠČE, KAJTI ŽE PREJ SEM IMELA PROBLEM MASTNIH LAS, IN LAS POSTANE MASTEN OB KORENU, KONICE PA SO ŠE VEDNO SCUFANE.

KAJ MI PRIPOROČATE? BI BILO BOLJŠE, DA SI KONICE POSTRIŽEM TOKRAT BREZ REDČENJA. BI TO PRINESLO IZBOLJŠANJE?

HVALA ZA ODGOVOR.

Redčenje las res ni primerno za vsako stranko. Težko je presoditi katera si bo znala urejati frizuro in katera ne.
Predlagam, da si naslednjič tega ne delate in izberete ustrezno frizuro, ki vam ne bo delala težav.
S pomočjo nasveta fizerja seveda.
lp alenka

hvala za odgovor.

mi lahko zaupate kje imate studio?

sem z okolice Kopra in bi res rada obiskala frizerja, ki mi bo profesionalno svetoval glede na moj las…

LEP POZDRAV

Moj studio se nahaja precej daleč od Kopra, na drugem koncu Slovenije, v Brežicah blizu meje s Hrvaško.Sicer pa je cela Slovenija zelo majhna,tako, da mogoče v sklopu kakega izleta, še skok do frizerja.
lp alenka

POZDRAV!

ZANIMA ME, ČE DRŽI STARA LJUDSKA MODROST, DA SE, ČE ŽELIMO, DA NAM LASJE HITREJE RASTEJO, STRIŽE OB LUNI?

VELJA SLEDITI TAKIM NASVETOM?

HVALA

LEP DAN

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close