recepti
Drage frajlice!
Že kar nekaj časa prebiram in brskam po tejle spletni strani, tokrat pa sem se odločila, da se v vaš team, seveda če me boste sprejela, vključim tudi jaz. Vljudno prosim Babi, da mi poveš, kje najdem recepte od tvojih dobrot in sicer, ledene skutine kocke, nek recept je bil tudi od korenčka in morda še kaj dobrega.
Hvala lepa ter še naprej lep in nasmejan dan.
Hej, Valci!
Seveda si v nasi druzbi dobrodosla:) Vrata so dan in nic odprta za prijazna deketa in kaksnega fanta tudi:)
Sama receptov ne pisem v bazo, kar tukaj, ker je bolj zabavno.
Skutine ledene kocke niso moja pogruntavscina. Z njmi sem se sladkala na srecanju. Jih pa rada naredim. Kar poisci recept z iskalnikom. So dobre in hitro narejene.
Za korenckovo pecivo in starinski kolac sem napisala recept kar tukaj.
Bos nasla.
Mogoce bo pa kaksno prijazno bitje piskalo in napisalo link. Meni vcasih uspe, vcasih ne. Hehe:)))
Lep vecer Babi
Hej, Valci!
Seveda si v nasi druzbi dobrodosla:) Vrata so dan in nic odprta za prijazna deketa in kaksnega fanta tudi:)
Sama receptov ne pisem v bazo, kar tukaj, ker je bolj zabavno.
Skutine ledene kocke niso moja pogruntavscina. Z njmi sem se sladkala na srecanju. Jih pa rada naredim. Kar poisci recept z iskalnikom. So dobre in hitro narejene.
Za korenckovo pecivo in starinski kolac sem napisala recept kar tukaj.
Bos nasla.
Mogoce bo pa kaksno prijazno bitje poiskalo in napisalo link. Meni vcasih uspe, vcasih ne. Hehe:)))
Lep vecer Babi
Forum je zaprt za komentiranje.