Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika recepti – datoteka

recepti – datoteka

Pred časom je ena od vas bila tako dobra (žal ne vem več katera), da nas je oskrbela z zbranimi recepti word datoteki. Zdaj sem po nesreči zbrisala vso zadevo in očstala brez dragocene zbirke sladic. Mi lahko katera ponovno pošlje? lepo prosim!!!!
moj e-mail: simona.m@volja.net

Hvala!!!!!!!!!!!

jest bi tuuuuuuud, če se da:)
diana.susic@siol.com

Najdeta pod Recepti-popravljeno, avtor Pepelka, datum 29.10.2004.
Lp.m.

Ni problema, jaz sem to. Vsaj mislim :-)). Bom jutri, danes je prepozno.
LP Mimi

Mimi, a ti si pepelka? 🙂
Potem to pomeni, da imaš izkušnje s tistimi recepti.
Jaz jih imam vse shranjene, ampak se jih nekako ne upam lotit, ker ni zraven kakšnih napotkov, katerih sem vajena od tukaj.
Torej, če so to tvoji recepti, katerega najbolj priporočaš… kateri je “najhitrejši” ipd. 🙂

lp

Mimi, mislim da punce mislijo eno drugo zbirko receptov – na kakih 30 tih straneh je bila.

Ampak le poslji jim tisto tvojo bukvo, ti povem, bodo na rit popadale :-)))))))))))))))))

LP

Jaz imam zbirko receptov v Wordovi datoteki na 130 straneh. Če bi jo katera potrebovala mi lahko piše na mail tajdaintamara@email.si

ja, bi prosila če mi pošlješ. ravno pregledujem kaj naj kuham čez vikend, ker sta hčeri zeeeeeeeelo izbirčni – samo meso, pa hrenovke, zelenjave malo, tako da mi je že zmanjkalo idej
Lep pozdrav z gorenjske

da ne boste cakale na e-mail, mislim da gre za recepte v tem postu:

Ne, nisem Pepelka in res mislim drugo zbirko receptov. Počasi se bomo že zmenile.
LP Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close