Recept za pitulice
Mamca ))
Sem ravnokar vtipkala v iskalnik pitulice, datum pa nastavila na katerikoli datum… in dobila 782 zadetkov!
Poskusi!
LP!
Gordy
Vladka po moje niti ni tako težko iskanje glede na to, da si ti pridna in ga ob vsakem (skoraj) vprašanju o pitulicah lepo prilepiš zraven ;-)). Si pač bolj prijazna oseba kot sem jaz (se držim načela da če daš revežu ribo bo 1x sit, če pa ga naučiš loviti ribe bo večkrat – mogoče bi pri iskalniku tudi deloval ta rek, hehehhehehe).
Naj bo tole vzeto kot hec, je pa fajn da človek zna iskalnik uporabljat, ne zaradi kaprice kogarkoli ampak zaradi lastne koristi ;-)).
Naj živi iskalnik ;-)) (in Vladka ki je tako prijazna) ;-)).
skrajno oblačen pozdravček v sončne kraje (včeraj je bila oddaja o Saudski Arabiji na SLO2, pa sem se spomnila nate in na tvojo družino – kako drugačne so te dežele, res).
Ne resno no, ni treba tkole paničarit ipd. Glede na OGROMNO govora o tem, kako in koliko uporabljati iskalnik, bi se pa res lahko vsakdo vsaj malo znašel. Vsaj jaz se vedno. Ponavadi nič ne vprašam, ker je res ogromno že napisanega in s ponavljanjen vprašanj in nenehnih prošenj za ene in iste recepte, bi delala samo zmedo.
Hvala, sonček za pozdrave. Tudi jaz sem gledala oddajo in ti moram povedati, da so si tudi Arabske države zelo različne. In je Savdska Arabija tista, v kateri pa jaz zagotovo ne bi živela. Sta pa tam država in vera še vedno preveč skupaj… niti sama nisem vedela, da je lahko taka razlika.
In glede iskalnika se strinjam, ampak glede pitulic je pa res zoprno… toliko in tolik zadetkov in, da se prebiješ do prvega… meni vrže ven le en zadetek, ker sem si pač v tem času zapomnila tudi točen naslov tega posta in sem zato včasih rada prijazna :o))))
Imajte se lepo tudi v domovini, menda bo tudi pri vas spet toplo, mi pa še kar čakamo na vreme, ki bo primerno tudi kakšnemu sprehodu. Zvečer že gre, podnevi pa je sonce še vedno “na ful” :o)
Vladka
Vladka!
Veš, tega pa niti jaz nisem imela! Recept sem si prepisala iz kombinacij različnih postov, poleg tega pa je bilo še toliko različnih poti in vsega, da sem ga v zvezek pisala bolj prečiščenega…
Torej se ti tudi sama najlepše zahvaljujem!
LP!
Gordy
Hej!
Zdaj vidim, da sem bila takrat res zacetnik tu na forumu. Pac sem pisala bolj Vesni razne variante za obiske itd. Saj nisem niti vedela, ce kdo sploh bere. Zdaj vem, da bi morala napisati samostojen post z naslovom:
Pitulice – osnovni recept in potem se variacije. Pa bi vsi takoj nasli.
Je pa res, da od pomladi do jeseni ni bilo na to temo nobenega odziva.
Bralka, ki jo je bolel hrbet je pohvalila cez kak mesec in Dedi( se ga spomnite, tisti s Pupo) je tudi spekel zeni in pohvalil.
No, po srecanju so se pa pitulice prijele:)))
Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.