Rebeka Dremelj
Oj,
za vse ki ne veste: on je definitivno homoseksualec. Živi s ful luštnim fantom, on tudi dela pri njemu, že prej je delal na Piki. Sem jih enkrat srečala na večerji, z starši od fanta.
No, mene to nič ne moti, to je samo info za vse tiste ki vas zanima. Mi pa ni všeč to, da on to tako skriva, brezveze… sej itak vsi vejo…
Brina
jaz pa vem, da je njegovemu fantu ime jaka in se imata skupaj zelo lepo. pa kaj če so mu všeč fantki?! in kaj če tega ne obelodanja? saj mario g. tudi molči, pa ivo godnič, pavle ravnohrib pa še marsikdo. jaz jih razumem, ker so slovenci tako nestrpni. samo poglejte, kaj se dogaja v primeru džamije! bolje, da tega ne omenjajo, sicer bi jih pribili na križ…
cenim markovo delo na TV papriki, ki je po moje kakovostno in narejeno s srcem.
Skratka,ko se je Ajsa sploh pojavila na tv je bila se vsa boga,pa itak ji je vse ocka zrihtal,ce ne bi ona se danes iskala job na televiziji. Zdej se mi zdi pa da je vedno bolj vazna in misli,da je ne vem kaj…najbolj mi je sla na zivce ko sta se enkrat z Markon pogovarjala in o vremenu pa neki o vodenju vremena pol pa je ona prbila,da ce bi ona vodila vreme,da bi bla poleg tega da je lepa se pametna (kao da vse ostale pa niso),zdej k ima ta magisterij misli da je bog i batina. Kar se pa paprike tice,se pa lahko zahvali samo ocitu. Pa skos se neki debilno rezi,skratka grozna mi je s tistim potlacenim ksihtom. Mark mi je vcasih kul,vcasih mi gre pa tok na nerve…pa se mi zdi da skos v njo rine,pa kr neki… Rebekina oddaja je bila najboljsa oddaja,ostale so pa vec ali manj brezvezne oddaje.
Forum je zaprt za komentiranje.