Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek real madrid

real madrid

Dragi moški,

prosim lepo, pomagajte mi. Zanima me, kje lahko kupim karte za tekmo španske lige, kjer bi igral real madrid, v marcu ali aprilu naslednje leto, ki bi bila v Madridu?

Mogoče ni to ravno prava tema za ta forum, ampak nimam se več kam obrniti?

Svojemu dragemu bi le-to rada podarila.

lp

Heheh :DDD

Lahko jih kupis v Madridu na stadionu Satiaga Bernabeua. Real prodaja tui preko telefona pobrskaj malo na njihovi spletni strani(http://www.realmadrid.com/).

Najcenejsa karta za Realov derbi je od 50 EU navzgor. Za 50 Eu si na stadionu v PM visoko. Se pa da videt stvar je vreji sposlihtana…

Ce ga zelis resnicno presenetit mu kupi karto/e za to tekmo Real Madrid – FC Barcelona sobota 10 Apr ali nedelja 11 Apr. Ta tekma je najvecji derbi na svetu. Ni kluba kjer bi blo razvito tako mocno rivalsvo kot med tema 😀

Za to tekmo pa lahko cena zelo visoko kotira :DDDD pravim da lahko, odvisno kak bodo igrali nasplosno v prvenstvu. Zraven cene jo je zelo zelo tezko dobit ker je stadion v trenutku razpordan. Aha pa po tekmi bo razocaran ker jih bo Barca nabrisala tak da se jim bo mesalo, kapiras, ftrgali jih bodo ko piksne :DDD ene tri stiri komade vec jim bodo natrosli 😀

No ce ces vedet se kaj vec samo reci!

JButton

Si vidla to:

BAYER SE JE ZNESEL NAD REALOM

Razbita bela vojska

BAYER PROBUŠIO REALOV BALON OD SAPUNICE

No pa naj ti razlozim, to so naslovi novic s sportnih strani. Real je zelo slabo igral vceraj v ligi prvakov in izgubil s 3:0 v Nemciji proti Bayerju.

JButton

Živjo javax.swing.*;

ful nisem pričakovala da mi bo kdo na to vprašanje odgovoril. Sem zelo vesela, zelo si me presenetil.

Čimprej bom poskušala pogledat na to spletno stran.

Bom sporočila kako mi bo uspelo.

Še enkrat hvala za pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close