Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Re: Turčija – Hotel Saray Regency Resort and Spa

Re: Turčija – Hotel Saray Regency Resort and Spa

Ali gre kdo letos z malimi otroki v Turčijo v hotel Saray Regency Resort and Spa?

Mi sicer gremo julija v Turčijo vendar ne v ta hotel. Letimo iz Brnika.

Fajn. Mi tudi letimo iz Brnika. V kateri hotel pa greste vi?

Pegasos ROYAL – prevladali so tobogani. Upam da bo ok.
Ko sem prebirala forume so bili bolj stari in si ravno nisem mogla najbolj pomagat. Ampak saj na koncu je vedno fajn če si sam narediš tako.

Hehe. Lepo. Mi gremo tudi letos prvič v Turčijo. Vse sem pregledla od a do ž, da smo se odločili. Mi smo bolj gledali, da se lahko čimveč kopamo v morju, so pa tudi trije tobogani. Baje, da je julija najbolj vroče. Nam odgovarja, saj smo pa bili zadnji dve leti v Tuniziji in Grčiji in nismo meli fejst sreče z vremenom, zato, smo sedaj izbrali najbolj vroč mesec, tak, da mislim da bo. Zaščitili se pa že bomo ;)Kdaj imate pa vi let? greste za en teden?

Super. Verjamem da nam bo vsem vsec. Letimo 8.7. Kaksna je bila pa cena? Mi smo za 2 odrasla + 2 otroka (10 in 5 let) placali januarja 1950€.

Pa vsekakor nam bo vsem všeč 🙂 Mi smo rezervirali meseca aprila in plačali 1728 eur za dva odrasla in otroka starega 4 leta. Škoda, da ne gremo isti čas, bi se lahko spoznali. Drugače pa poročajte kako je bilo, da izmenjamo izkušnje 🙂 Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close