Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek re na drzno izjavo

re na drzno izjavo

Vse ženske, ki ste spiderju dale prav, ste tipične nezmožne emacipiranke. Kako fajn je kimat enemu dedcu, a ne?
Žal mi je, da ni imel matere, ki bi mu bila zgled zdrave ženske.

ah, spajder provocira. ne ga preveč resno jemat.

P.S. Kaj pa je to: tipična nezmožna emancipiranka?

Ja, Spiderka, nekateri imamo to sposobnost, da človeku priznamo, da ima prav, pa če je dec ali baba. Mene prav boli, ali je Spider v resnici tip ali ženska – itak smo v vitrualnem prostoru, kjer šeje samo razmišljanje, spol in tisoč drugih stvari si lahko izmisliš. A če bi se Spider podpisal kot si se ti, bi ji pa prikimavala? Daj se zresni.

No, spider je definitivno fant. Mlad fant . Ne poznam ga osebno , lahko bi mi bil sin , vendar mu priznam da je glede na njegovo življenje , ki ni ravno posuto z rožicami ( spider brala sem te leto nazaj na mladih ) , je treba priznati da ima fant v marsičem prav . Tudi tokrat .

No spiderka, pa daj ti povej kako je prav, kako ti vidiš te stvari, pa ne pri sebi, ampak nasploh pri ženskah. To bi verjetno vsi radi slišali.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čisto iskreno lahko zatrdim, da so tako ženske kot moški lahko prave copate, ki ne znajo skozi življenje z lastno glavo. Vsi rabimo občasno pomoč, kar je čisto prav. Pretirano vodljivost, ki jo Spider omenja pa lahko vsakodnevno opazujemo pri obeh spolih. Meni se moški, ki ne zna pospravit, ali pa na smrt lačen čaka ženo doma 3 ure, da mu skuha kosilo, ne zdi ravno odraslo zrelo bitje. To ni problem žensk, ampak problem v glavah vseh.
Spomnimo se , da posploševanje glede na razlike vodi na nevarna pota.

Dodala bi še to, da 17. letnice nikakor niso ženske zrele za resno vezo. To so starejši otroci. Žalostno je, da jih nezreli moški jemljejo za seksualne objekte. Tudi 18, in 20 letnice. Tudi sama sem imela vezo pri teh letih. Danes vem , da je bilo raziskovanje in nikakor zrelost.
AMpak dedci, ki jih vodijo so pa kul, a ne? Dajte no ljudje!!

MT,
od kod pa tebi info, da Spiderju ni postlno z rožicami?

Jaz sem moški in je moje mnenje da ima spiderka prav.Na to stvar gledam popolnoma nepristransko in objektivno.Tako kot imajo nekatere ženske rade varnost pri moške imajo tudi nekateri moški radi varnost pri ženskah.Zato pravim da je bil spiderov post posploševanje

Kurec 24, tokrat se pa strinjam s tabo!

spider na forumih išče potrditev svojega velikega Ega-in pri tem je kot kaže tukaj zelo uspešen:)))

če stopiš mački na rep zacvili-glej spodnji post

ej, napiše se EMANCIPIRANKA, praš Petro, če men ne verjameš !!

Spiderka, če prebereš Spiderjevo temo (uf, koliko spiderjev v enem stavku), boš videla, da je skoraj vsak dodal še svoj komentar in da večina meni prav to kot ti: da ne moremo govoriti samo o ženskah, ampak nujno tudi o moških.

Kadar gledaš samo z ene strani je končni rezultat itak napačen, tko da moraš gledat tako moške kot ženske in najt neko skupno vez oz. skupni imenovalec glede na kateri gradiš svoje torije. Sej Spider dostkrat pravilno misli oz. napiše svoja opažanja, ampak nikoli zraven ne postavi moškega v istem položaju in na tem dela teze. Vsaka teorija je zgrajena na dokazih, analizah in primerjavah. Te pa Spiderju in če katera bere Mlade tut Weedboyu manjkajo.

Kar se pa Spiderja kot osebe tiče je pa brezveze razglabljat, ker ga ne poznamo. No jst sm ga sicer že vidla v RL pa lahk povem da bi bla marsikatera presenečana ko bi ga vidla…ker zgleda prekleto normalno oz. marsikateri bi bil celo všeč 🙂

Blody, človek lahko izgleda normalno, v glavi pa je lahko popoln freak 🙂

Hm, ampak tema na katero sem že pozabil je pa tebe precej dregnila! Mislim, da ti in precej vas ostalih dejstvo, da je več parov z mlajšimi ženskami in starejšimi moškimi ne razumete povsem. Ženske namreč dobivajo klic po materinstvu že zelo zgodaj, moški pa precej kasneje oz. ga sploh ne. Ustvarjanje naraščaja pa zahteva dokaj trezne moške.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close