Najdi forum

rdečilo

Živjo!

Zanima me ali k zlatemu senčilu za oči bolj paše bronasto ali rdeče-rozo rdečilo za lica?

Hvala in lep pozdrav!

Zvezdica pozdravljeni!

K zlatemu senčilo bi prej pasalo bronasto rečilo,je pa pomenbno kakšno senčilo boste kombinirala poleg zlatega.Priporočam vam rjave odtenke.Seveda pa govorim napamet,saj je zelo pomenbno kakšen odtenek je bronasto rdečilo.Lahko me pokličete in se oglasite pri meni in skupaj pogledava.

Lep dan želim
Branka

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

se strinjam z Branko. Vendar ne boste zgrešili pri nobeni kombinaciji, če bodo tudi ustnice v podobni barvi kot so lica.

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Živjo!

Hvala za nasvete. Sem uporabila bronasto senčilo in tudi podobno rjavkasto šminko in mi je bilo všeč in prijatelji so rekli da mi lepo pristaja, tako da mi je le uspelo z vašo pomočjo.

Hvala in lep pozdrav!

Anytime:) zato smo tukaj, da pomagamo:) Nikar se ne bojte experimentirat, saj konec koncev, si lahko obraz še vedno umijete in poskusite znova:)

Good luck!

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close