Rdecica
Pozdravljeni!
Katera linija odpravlja prirojeno rdečico in tudi preprečuje širitev rdečice, ker se mi je ta pricela siriti do predela nad licnicami proti celu? Desno lice pa imam povrhu vsega se bolj rdece kot levo.
Kako naj to prekrijem, ker mi zeleni korektorji pac ne pomagajo tudi puder nivea niti max factor, ki mocno prikrivata?!?! Ali obstaja se kaksen mocnejsi prekrivni puder?
Prosim za pomoc kako se naj znebim te nadlezne rdecice?!!!!!
Help!!???
Pozdravljena!
Obstajajo kozmetični proizvodi, ki zmanjšujejo rdečico oz. kuperozo, vendar je žal ne odpravljajo.
Izkušnje imam z Marbertovo linijo. Lahko poskusite njihove izdelke.
Zanima me kateri Max Factorjev puder uporabljate? Svetujem vam, da na predele kjer je koža izpostavljena rdečici, tekoč puder nanesete z gobico ( puder z gobico vtapkate v kožo ). Podlago obvezno fiksirate s pudrom v prahu ali kamnu.
Obstajajo sicer profesionalni pudri, ki zelo dobro prekrivajo rdečico, vendar jih žal dobite le v tujini.
Lp Nada
Uporabljala sem Max Factorjev puder mislim, da je bil facefinity bež, če se ne motim. Imam pa tudi njihov puder v kamnu 13 nouveau beige, ki pa potem pride nekoliko temnejši kot tekoči puder. Ali sem sploh pravilno uporabljala?
Ali mi lahko poveste, kje v tujini v kateri trgovini ali v Duty free shopu v (Italiji)? ali kje bi lahko te profesionalne pudre nabavila? In kakšno ime imajo?
Ali bi lahko kje pri nas dobila kakšne testerčke?
Še enkrat hvala za odgovore in vašo pomoč!
Pozdravljena!
Ena izmed profesionalnih linij se imenuje Make up for ever in je italijanski proizvod.
Mislim, da se ga dobi v parfumerijah, lahko pa ga naročite tudi preko interneta.
Cene proizvodov so podobne kozmetiki Dior, Lancome…višji cenovni razred kozmetike.
Za enkrat še nimamo v Sloveniji distributerja oz. uvoznika za prof. dekorativo.
Pobrskajte po netu…
Lp Nada
Nic kaj prevec se nisem razumela na tiste strani, ker vrze ogromno strani in vse so o make upu. V bistvu ne poznam angleskih terminov in imam malo tezav pri izbiri.
V bistvu moras imeti american express za placilo kot sem lahko razbrala.Te pa nimam.
Zanimivo pa je, da ni nobenega uvoznika za profesionalne linije v Sloveniji. Kaj pa vase podjetje se je kdaj ukvarjalo s tem ali pa se se bo v prihodnosti jaz bi bila prvi odjemalec:-)))
Lp!
Poglejte na spletno stran POP TV, popovi zdravniki, dermatologinja dr. Metka Adamič – kuperoza, kapilare, rosacea… Dermatologinja priporoča Avene kremo Diroseal, možen je tudi laserski poseg.
Mislim, da Marbert vsebuje linijo za kuperozo, pa še ena firma.
Baje, da se dobri pudri dobijo v tujini.
Lahko probate JUST-ove izdelke: slezenovčeva krema + pomarančno eterično olje.
LPK
Forum je zaprt za komentiranje.