Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style RDEČICA – PUDER

RDEČICA – PUDER

Zanima me, kateri puder naj uporabljam, da kar se da prekrijem rdečico. Saj delam na tem, da se bom znebila tega, da zafarbam, samo do takrat…

Hvala.

Slišala sem za en zeleni korektor al neki tazga. Baje da odlično prekrije rdečico. Tut jst mam občasno težave s tem, ampak sej… kdo jih pa nima? Malo več samozavesti pa bo! Lp

Tako je – zeleni korektorji so idealni za take stvari. Obstajajo tudi zeleni pudri, vendar kolikor sem jaz iskala obstajajo samo pri dragih blag. znamkah. Včasih ga je imel Oriflame in to za manj kot 1000 sit. Seveda so ga nehali delati – še sedaj šparam tistih nekaj kapljic, ki ga je ostalo. Problem korektorjev je, da so full suhi – enega ima ArtDeCo – DM. Ampak ne pozabi dati čez malo pudra v prahu ali kamnu, ker če ne boš zelena kot smrt…

Na to temo pa bi rekla še to, da se zelenih krem sicer ne uporablja samo zaradi “farbanja”. Belilne kreme so zelo moderni pri nekaterih ženskah, nanesejo pa si jih pod oči (zakrijejo podočnjake), v jamico med nosom in očesom in razmašejo še 2cm nižje proti licu. S tem dobijo učinek čistosti, odprejo pogled, poudarijo oči in res naredijo poseben efekt. Ostal make-up ostaja nespremenjen na račun teh krem…

Če pa najde katera belo kremo (enkrat sem imela kontakt – pa sem ga izgubila) pa se javljam..

lep pozdravček,

The beauty starts with nails :-)

Uporabi:
1. ArtDeco camouflage cream (različni odtenki od bele do zelene)
ali
2. zeleno tekočino Lancom – UV Expert Anti-Redness,

počakaj nekaj minut nato nanesi puder.
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close