Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rdečica na obrazu

rdečica na obrazu

pozdravljeni,
lepo bi prosila za pomoč…imam problem s kožo na obrazu in sicer mi v zimskem času koža ob menjavanju prostorov mrzlo – toplo pordeči. Koža se zelo dolgo časa privaja na toplo sobo, saj mi rdečina ostane na obrazu kar nekaj časa. Problem pa je, ko imam vrat snežno bele barve, razlika je več kot očitna in ni ravno lepo za videt. So to kapilare ali kaj? Saj kako sem in tja opazim, predvsem na nosu, drugje jih niti ni.
Naj si pomagam s pudrom v nansi barve vratu ali se da to rdečico kako drugače omiliti…lepo prosim za kak nasvet, sem že kar obupana.

lp, Nina

Draga Nina!

Morda je tvoj problem dednega izvora,pa se bo treba s težavo sprijazniti,morda pa psihološkega pa bo lepega dne izginil,med tem časom pa je edina pomoč to,da rdečico dobro zakomufliramo z pudri.
Morda moraš probati še kakšen drugi puder, ter pod njega nanesti zeleni korektor!
Sicer pa vabljena,kjer ti bomo z veseljem pomagali ,svetovali in skupaj našli rešitev.

lp!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Nina, tudi sama imam podobno težavo. Pravzaprav nič ne pomaga. Rdečico se da le malo prekriti s pudrom. Najbolje pa je poleti, ko od sonca porjavim po celem telesu – še posebej po vratu, razlika med barvo na obrazu in vratu ni več vidna, pozimi pa je edina rešitev solarij, ki ga jaz ne uporabljam.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close