Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rdece zvezde

Rdece zvezde

A ste vedeli,da je v Sloveniji nekaj ‘spomenikov’ s rdeco zvezdo??

Dajmo porusit vse te spomine na Jugo tiranijo in bedo! Mi smo Slovenci!!!!!!

Čefur tih bot.

Se strinjam, ampak slovenska vlada nikoli ni priznala, da je komunizem bil totalitarni rezim enako kot nacizem in fasizem, le pod drugim imenom. V Nemciji nihce nima svastik, ne hodijo se klanjat k Hitlerjevi hisi ampak jih je sram, slabo vest imajo se nadaljne generacije! Pri nas se “politiki” plapolajo z rdecimi zvezdami, ene debilke si jih  celo risejo na celo. Ljudje se hodijo klanjat k Titovemu spomeniku in drzijo anuse visoko v zrak, ne dovolijo preimenovati ulic po tem mnozicnem morilcu, po FB drkajo na rdece zvezde, ustanavlajo skupine rdece zvezde in zraven pisejo “oh kako je lepa”. Diskreditirati zelijo osebe kot je npr. Roman Leljak, clovek kateri je odkril posmrtne ostanke zrtev in zeli obelodaniti takratno stanje. To je bolano! Nimajo niti malo socutja do svojcev zrtev in zrtev samih, ogabni narcisoidni egoisti stari z borcevskimi penzijami! Prav pomisliti si ne upam kako se pocutijo zrtve ob vsem tem, ko po 30 letih se vedno ni razreseno in zadosceno pravici!

Ucili nas so, da je bil nacizem nekaj najbolj groznega na svetu, meni je komunizem vseeno krutejsi, saj so klali svoje ljudi! V komunizmu so imeli primitivne in brutalne metode klanja, v nacizmu pa kot vemo se je marsikaj odkrilo in razvilo na podrocju zdravstva!

Povejte, kaj ste se v soli naucili o komunizmu? Ste se naucili, da je komunizem nekaj slabega? NE, niste se, ker so vas zgodovino  ucili komunisticni ucitelji in profesorji, kateri so hoteli obvarovati ta rezim! Jaz se spomnim, da so nam v soli predvajali filme namesto pouka ali pa se izgovorili, da je za to temo zmanjkalo casa! Bilo nam je cudno, ampak smo bili veseli kot otroci, saj je tako bilo manj snovi za uciti se.

Zavedeni smo\ste bili vsi!! Odrastite in priznajte, pokesajte se! Celi svet ve kaj se je dogajalo, le Slovenija ne ve ali zanika!

Obsodimo rezim, spremenimo ze ucbenike, ukinimo prenasanje borcevskih penzij iz roda v rod, to so le neke vrste “dodatki” za molk!

Kje si zdaj Jansa, na oblasti si! Naredi red, dokazi, da nisi vec komunist!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close