Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rdeče nalakirani nohti

Rdeče nalakirani nohti

Joj, moj hoče, da si nalakiram nohte na rdeče. Živo rdeče, Tako na rokah, kot na nogah. Očitno ga to ful pali. Dobro itak imam en teden dopusta, torej ne bo tako hudo, če mu izpolnim željo.

Ampak… a ve bi si upale hodit okrog z rdečimi nohti? To najbrž ne paše vsaki.

Odvisno od rok in nog.

Če imaš lepo urejene roke in nohte primerne dolžine, rdeča barva ne bi smela biti problem. Konec koncev je rdeče toliko odtenkov, da ni vrag, da ti eden med njimi ne bi ustrezal. In enako je z nohti na nogah – ni pomembna le barva, bolj pomembni so urejeni nohti, gladke petke…

In ti si našla svojega…. ne da bi imela pojma o nalakiranih nohtih. Kaj pa je potem tako posebnega na tebi?

odvisno v kombinaciji s čim, če je zraven neka kurbiš oblekca in štikli, je malo preveč, če pa si v kavbojkah in majčki, pa ni nič narobe z živahnimi nohti

Lahko je videt zelo lepo, ce so nohti urejeni. Je pa malo manj lepo, ce potem pozabis na vzdrzevanje in je lak okrusen, ali pa se vidi “narastek”. Moje cisto osebno mnenje pa je tudi, da zivobarvni nohti nekako ne ustrezajo zenskam, ki imajo zelo kratke (v zivo postrizene) nohte na nogah; ampak tu mi je seveda jasno, da ni vsem vsec enaka oblika.

Jaz jih imam večkrat. Je pa res pomemben odtenek, ni vsaka rdeča, lepa rdeča. Jaz imam malo temnejšega, trenutno imam obute temno zlate sandale in ta lak in pride zelo lepo.

In zakaj nebi upala okrog hoditi z rdečimi nohti? saj ne rabiš bit vsak dan neka siva miš, ali pač?

Jaz imam nohte na rokah ter na nogah trenutno nalakirane v temno vijola barvi. Imam pa doma že malo svetlejšo vijola barvo, pa temno zeleno. Pa rdečo sem tudi imela, pa temno lila, pa pinki,…za mene to ni nič takega.

Z rdečimi nohti ni nič naroče, važno je da so urejeni. Se mi zdi pa lepše, da so nohti na rokah krajši za žive barve laka. Dolgi krempeljni in rdeč lak mi ne gre lepo skupaj. Jaz imam normalno dolge nohte, ovalne oblike in večkrat nosim rdeč, ciklam, bordo….lak.

Mojmu so tudi všeč rdeči nohti. Ampak na roki imam tako kratke nohte (sicer ne v živo zarezane) da najraje ne lakiram nič. Ker ko mi zrastejo sem “nevarna” 🙂 Nikakor se jih ne morem navaditi in hitro se mi zlomijo. Sploh zoprne so mi zaradi otroka k je hitro nehote popraskan.
Na nogah pa ni take panike sem imela tudi že rdeče letos.

Super predlog ti je dal 🙂

Jaz imam redno rdeče nohte na rokah in nogah (poseben lak ki ti ga nanese in odstrani kozmetičarka in se ne obrabi kot navaden lak). Od živo rdeče do žametne rdeče, odvisno od razpoloženja 🙂

To poletje sem se le opogumila in imam oranžne nohte (mango). Paše na zagorelo polt. Poskusila sem tudi ciklamno barvo ter občasno presekam barve s farancosko manukuro.

Pomembno je, da imaš lepo negovane nohte na rokah in nogah ter da znaš nositi barvo.

Nekaterim izredno pašejo topli toni, drugim pa razne vijolične, rjave, itd. Če se ne boš počutila dobro z rdečim lakom, ga raje ne uporabljaj. Pomembno je, da se ti počutiš dobro in da nosiš karkoli že nosiš, s stilom 🙂

Nohte imam zelo lepe, naravno mi tako rastejo, da z malo truda postanejo zelo lepi, toda vedno jih imam nalakirane v prozoren ali nežno roza lak. Da se skoraj ne vidi.
Rdeča je pa zame nekaj novega. Mi deluje tko… kurbiš… Pa ne morem se oblečt roza kratkih hlač recimo. Se mi zdi.

Zdej imam nohte na nogah nalakirane na vijola in je super, na rokah pa si živih barv ne predsatvljam.

Jaz imam nohte nalakirane samo in izkljucno rdece. Res da vecinoma le na nogah, na rokah izjemoma, ker se mi na rokah lak hitro okrusi in z rdeco more bit res spedenano v nulo, jih nalakiram preden kam grem in pol takoj ko se en delcek odlusci dam lak dol. Imam pa ene tri odtenke, enega temnejsa rdeca, enega taka lepa mocna ziva rdeca in enega mocnega, ki vlece ze malo k roza barvi.

Meni rdeci nohti niti v sanjah ne delujejo ku.bis, bi pa na tvojem mestu zacela na nogah, da se privadis in pol se na rokah.

Jaz pa lakiranih nohtov ne maram skoz, zato, ker moraš skoz potem popravljat, vsak dan dajat dol, pa gor, pa….

Ko imam ‘obdobje’ pa si lakiram in to vedno v le dveh niansah, bodisi živo rdeče, ali pa črno.

Evo, našla sem točno ta odtenek rdeče, ki je meni famozen….. (sem sicer črnolasa in tudi že ‘v letih’ blizu 50, pa ne zgleda niti najmanj ‘kurbiš’ je le stvar navade, oz. kako znaš ali ne znaš ‘nositi’ to…)

http://giallonarciso.blogspot.com/2012/11/n07-gel-like-shine-tech-deborah-milano.html

Kupujem točno to znamko in ta odtenek, plus črno shine tech….

Jaz velikokrat nosim rdeč lahk, samo moraš imeti pač urejene nohte ne pa nekaj podrajsane. Zna biti zelo lepo. Poskusi! Lahko kupiš kak cenejši lahk za kak dan/dva (da se navadiš) in če ti je všeč posezi po kakšnemu kvalitetnejšemu.

Letos uporabljam rdečo, vijolično, srebrno, zeleno, barva fuksije, mango in lila. Pink sem podarila, ker mi ne paše. Kar pogumno 🙂

Če so lepe roke, lepi nohti, potem ja.Rdeč lak je zelo lep, nekaterim res noro dobro paše.
Drugače pa bolj umirjene barve pridejo v poštev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close