Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rdeča+modra (nasvet)

rdeča+modra (nasvet)

Živjo punce!

Eno vprašanje imam za vas, in sicer, če gresta ti dve barvi skupaj! Imam svetlo modro bundo (športno) in tetmno rdečo-sivo torbo (tudi športna)!

Ali lahko to nosim skupaj?

S cim vse se ne bi nekateri ukvarjali…jao

Kaj pa je narobe, če to vprašam? Maš celo kakšen nasvet glede napisanega zgoraj?

Ni važno kaj daš na sebe ,važno je da se v tem dobro počutiš……

kaj vse danes ne kombinirajo skupaj!? seveda da lahko zakaj pa ne. tako je sicer moje mnenje!

Lp

To se bom itak, ker mi je oboje všeč, samo vseeno me zanima ta barvna kobinacija! Forum pa se menda imenuje ŽENSKI ČVEK, in drugih bolj resnih problemov nimam, pa vprašam trenutno največji problem, ki ga imam!

Paše…..

Ja, lepo bo videt.

NO, fino! :-))) Komaj čakam, da bo bundica za nosit, mam namreč ful rada zimo! :-))))

Joj hvala bogu da se še najde kdo ki odpre kakšno bolj lahkotno temo, nekateri se pa že zmrdujete. Ne vem zakaj bi zmeri mogl brat samo o temu kako je bila kakšna prevarana, pretepena, izkoriščena….. Očitno nekateri tukaj gor visijo samo zato, da firbcajo za tujo nesrečo.

P.S. Se mi zdi da bi ta barvna kombinacija kar šla skupaj, vprašaj še koga, ki te lahko vidi v živo kako paše skupaj.

Izidora, hvala, ker si se oglasla! :-))

Ja, sej bom vprašala, zdele torbo dobim, in bom mela modno revijo, hehe! Ocenjevalci bodo pa mami, fant, in ati! No, pol pa še kdo drug! Sestra npr., ko bo kej pršla naokol!

lep večer!

če so bolj športna oblačila, ni panike, lahk kombiniraš sve i svašta

kar se pa tiče same teme, je čist kul, men grejo na živce vprašanja glede tehnične izvedbe jemanja kontracepcijskih tabletk, pa vpr. v stilu “sem sexala, a sem noseča?”

ja! po moje bi šlo. sploh pa praviš, da je oboje športno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close