rdeča faza
Robi567, 19.08.2021 ob 19:21
Ne se testirat in ne cepit, če hočete, da končamo fašizem.
A ne vidiš koliko so zagriženi, vrste za cepivo in testiranje samo da grejo na morje in v bife pit. Nihče od tega folka se ne cepi zaradi zdravja ampak da bezla okoli, da lahko pohajkujejo. To kaj vsebuje cepivo, nobenega ne zanima!
Grenivka422, 19.08.2021 ob 21:58
A ne vidiš koliko so zagriženi, vrste za cepivo in testiranje samo da grejo na morje in v bife pit. Nihče od tega folka se ne cepi zaradi zdravja ampak da bezla okoli, da lahko pohajkujejo. To kaj vsebuje cepivo, nobenega ne zanima!
Žal se kaže, da če je v najbolj znanem razčlovečenju ljudskosti sodeloval del sveta (2 sv vojna) pa se kaže da naj bi v tokratnem cel svet. Svet,ki naj bi predstavljal ljudi ali še bolj točno zemljane z vestjo in razumom.
Ni tako enostavno. Če si v taki dejavnosti, ki zahteva testiranje. Lahko probaš, če pa pride inšpektor, pa dobiš kazen. Oba delavec in delodajalec.
Določene dejavnosti (prireditve, sejmi, koncerti), pa te niti ne spustijo notri brez testa. Kako se tam izogneš testiranju? Plezaš čez ograjo?
Pa ne mi s takimi, da pač ne greš, ker nekateri živimo od teh dejavnosti.
Ni tako enostavno. Če si v taki dejavnosti, ki zahteva testiranje. Lahko probaš, če pa pride inšpektor, pa dobiš kazen. Oba delavec in delodajalec.
Določene dejavnosti (prireditve, sejmi, koncerti), pa te niti ne spustijo notri brez testa. Kako se tam izogneš testiranju? Plezaš čez ograjo?
Pa ne mi s takimi, da pač ne greš, ker nekateri živimo od teh dejavnosti.
nismo vsi tako, 20.08.2021 ob 08:23
Lej, če si tako zabita, si si sama kriva, ampak nismo vsi tako zabiti kot ti.
In ne boš verjela, cepila sem se, zaradi zdravja. Res pa nisem tebe butaste mone spraševala kaj je v cepivu. Verjamem pa, da ti obvladaš v nulo, ker si pač mon doktorica.
Zaradi zdravja se ne moreš, ker cepivo ne prinaša zdravja.
Cepivo prinaša le bolezni. Poleg tega ni preizkušeno in nimaš pojma kaj ti bo prineslo.
Forum je zaprt za komentiranje.