Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RCD d.o.o. – ultrazvok

RCD d.o.o. – ultrazvok

Včeraj sem spraševala za informacijo kje bi lahko prišla na vrsto z napotnico čimhitreje za ultrazvok trebuha in danes kličem na telefonsko številko ki je ispisana na intranetni strani pa mi odzivnik sporoča, da je telefonska številka spremenjena pa tudi na informacijah imajo isto številko, tako da prosim, če ima katera kakšno telefonsko številko da mi jo prosim posreduje. Tel. na katerega kličem je 059091010 Hvala

jaz sem še 24.1. tja klicala in je številka delovala.. poskusi še čez kake pol ure? edino, da se odpraviš do njih če si iz lj.. delajo do 17ih..

Curry hvala, sej ravno v tem je problem nisem iz Ljubljane, zato bi rada prej poklicala. Kolko časa pa moraš čakat da prideš na vrsto samoplačniško. Hvala

UZ, jaz sem ravnokar poklicala tja in številka dela, sem pa klicala z mobitela-mobitel omrežje, vtipkala vse številke od 05…10. poskusi.

pa čisto informativno sem vpršala kdaj sprejmejo samoplačniško uz in je rekla da 7.2. Poskusi poklicati še 1x.. zagotovo dela. preverjeno 🙂

Curry hvala za tvojo prijaznost, sem tudi jaz zdaj še enkrat probala in sedaj pa res dela, moram pa priznat da je to najhitrejši UZ na napotnico je naročen že 22.2. Hvala še enkrat, še so dobri ljudje tukaj gor

ni za kaj, me veseli da si jih končno dobila 🙂

srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close