Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Razvezan dostop do interneta

Razvezan dostop do interneta

Ne morem si kaj, da ne bi “pojamrala” nad našimi ponudniki internetnih storitev. Stvar je sledeča:

Že od lani si poskušam pridobiti dostop do interneta. Bi si mislila, da to ni noben problem v današnjem času. Pa je. (Mimogrede, ne živim nekje bogu za hrbtom, ampak v Mariboru). Ampak samo zato, ker nočem plačevati telef. naročnine in ne kabelske TV. Rabim samo goli internet. Najprej sem poskušala pri T-2. Ker še po treh mesecih moje poizvedbe ni bilo odgovora, na telefon jih nisem uspela dobiti, so mi končno po e-pošti (po mojem posredovanju) odgovorili, da ni prostih linij na mojem področju in da naj poskusim znova. Pa sem drugič zaprosila pri njih, letos marca; do danes ne bev ne mev od njih.

Potem sem pred kratkim naletela na možnost ADSL SIOL – razvezan dostop (solo paket). Bili so zelo ažurni in prijazni, a žal sem dobila negativen odgovor: telefonska centrala (Telekom) mi tega ne omogoča. Sprašujem se, zakaj ga sploh ponujajo, naj potem vsaj opozorijo bodoče uporabnike, da to vedno ni možno in od česa je to odvisno. Imam pa pri vsem tem čuden občutek, da ima tukaj računico Telekom.

Na splošno se mi zdi, da ti vsi hočejo prodati nekaj, česa ne rabiš. Pa potem govorijo o svobodni izbiri.

A kdo mogoče pozna kako možnost, da naročim samo goli internet (za mesečno naročnino z neomejeno uporabo)? In kakšne so kaj vaše izkušnje?

Kabelski – Triera
– brezžičen dostop AMIS

drugage pa v Mariboru nimamo

ps. T2 – se kar izogibaj – so šlampeki

Hvala. Bom povprašala še tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close