Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek razvajanje

razvajanje

Vprašanje za ženske.
Nekaj me zanima. Kako je pri vas, če se zgodi da sta oba doma, da nista v službi, otroci pa v vrtcu ali šoli? Ostane prej mož ali ve, kdo pelje otroke v vrtec, ali vas mož kaj razvaja, da skuha npr. kavico,…? Če sva midva oba doma, vstanem vedno jaz in peljem otroke v vrtec, on pa spi. Vstane tri ure za menoj al pa še kasneje. Čaka, da ga zbudim, meni to ni všeč. Kako je pri vas?

Pri nas je bilo podobno. Naredil samo kar je moral.

Koliko pa je star, ga ga moraš zbujati ?

Prav malo ne-blizu 40.

V naši družini sem jaz zaspane. Mož se zbuja zelo zgodaj, in on je ponavadi že čist naspidiran, ko jaz vstanem. Valjda sem do kave čist mrtva:), tko da jo kar on pripravi. Za to sem mu zelo hvaležna.

Moj je tudi en tak zaspanec.
Ob sobotah/nedeljah se jaz vstanem ob 8:00 on pa drnjoha do 11:00.
Do tedaj sem jaz imela že stanovanje spucano, opravljen nakup pa za kosilo začet kuhat prrajt (se pravi natrebljeno solato, narezano meso, nalupljen krumpič)…

On se je ob 11.00 vstal, do kolsila se ni mogel včakat, tačas, ko sem jaz kuhala kosilo se je on basal pri mizi z zajtrkom, kosila pa potem ni jedel.

Sedaj se jaz lepo vstanem ob 8:00. Grem v mesto s kolegicami na kafe ali pa kam na obisk (imajo vse že otroke in so tudi med vikendi ob 7:00 že auf).

Pridem domov okoli 11:00, se s starim lepo skupaj najeva, jaz grem malo počivat, potem pa greva skupaj kuhat oz se ukvarjat z gospodinjskimi zadevami (če še je kaj) oz kam ven.

Pucamo in peremo pa po novem ob četrtkih, ker se mi čez vikend ne da.

Ustaneva skupaj, peljeva otroka v vrtec (včasih pa si tudi malček vzame dopust)… nato greva skupaj nekam na kavico pa kakšen rogljiček 🙂 Po kavici pa domov malo se cartkat pa kaj pospravit po hiši!
Se pa reeeees že zelo dolgo ni zgodilo, da bi bila skupaj zjutraj doma… bi prav pasal kakšen dan. no saj še malo pa bodo dopusti

Izmenicno oz se zvecer zmeniva, kdo pelje otroke.
Drugace pa jaz rada vstanem kaksno urico pred vsemi in v miru odmeditiram ob kavi. Ce vstanem pozneje, pa si mladina ze pripravlja zajtrk, pa me stalno nekaj sprasujejo, nimam mir in sem cel dan zmedena.

sem mojo zdresiral isto kot tebe tvoj, enim pač to full uspe
tako treba, ubogat moškega najprej pol pa druge reči
red mora bit

žena mora bit za šporhetom in z deco, stalno in nenehno
to naj ji je prvo v glavi, ne pa neumnosti, recimo kako se bo oblekla, lohk je tud naga, je vroče

žena mora moža ful pazit, čuvat in bit prijazna, pozorna, sicer je gorje v bajt
red je red, disciplina najprej in vseprisotna

kavco mi lepo prnese v pojstljo in nežno mi na uho šepeta: prosim te, odpri okice dons
pol odvisn kake sem volje, enkrat jih odprem in pet krat, ma, ti povem, ni šans, ne gre, ona pa čaka
mora se jasn vedet kdo je ta glavn pr nas, na vse možne načine to uveljavljaš

tko, zdej pa daljinca pa navali na 250 programov, tko do kosila
pol spet mi prnese kavco, pir, mal kej pečenga na žaru pol pa pojedina po moji izbiri
ko bom pa hotel, bo pa tud tist, je voljna, ker me ma full rada, je vroča moja, veš
tko

Midva se dogovoriva zvečer kdo pelje otroke in drugi potegne kakšno urico dlje – priznam, da sem ponavadi jaz tista, ki spi dlje, saj mož lažje zjutraj vstaja,…potem mi v posteljo prinese kavico in greva skupaj na zajtrk.

Se pa oddolžim potem in mu po kosilu jaz skuham kofi in grem po otroke oz. greva skupaj, da naredimo še en sprehod.

Pri nas ni po defaultu nobena obveznost samo za nekoga.

No, pri nas se pa nikoli še ni zgodilo, da bi bila midva doma otroci pa v vrtcu. 🙂
Ob vikendih je pa tako, da mož in otroci vstanejo, prej se malo pocrkljamo skupaj v postelji, jaz pa še eno urco odspim. Oni lepo pozajtrkujejo, se oblečejo, gledajo risanke, rišejo ali kaj podobnega. Potem še jaz vstanem, velikokrat dobim od moža zajtrk in kavico, potem pa akcija! Ali kam gremo, ali po meso za piknik, na tržnico, in smo zunaj. Z možem pa streževa en drugemu…nikoli ni tako, da bi samo eden kuhal kavice, delal prigrizke itd. Kar nekako spontano enkrat eden, drugič drugi. 🙂 Pašeeeeeeeeee!

So pa tudi dnevi, ko mož malo podaljša spanec. Ampak to je redko. On si raje privošči kaj drugega in med tem jaz obvladujem otroke.

Je pa res, da nisem taka, da bi si zjutraj najprej zaželela kavo, da sploh zalaufam. Meni kava zapaše kakšno uro po bujenju. Pa tudi z največjo lahkoto zaspim nazaj, moža pa vse zbudi. 🙂

Midva vstajava skupaj. On skuha kavo in mi pripravi malico za v službo. Med vikendi včasih jaz skuham kavo, drugače je kuhanje kave bolj kot ne njegova domena.
Kosilo kuhava včasih eden, včasih drug, dostikrat tudi skupaj.
Zvečer imava pred spanjem navado piti čaj. Tega vedno pripravi on.
Pospravljava oba, delo okoli hiše si deliva. On skrbi za sadovnjak in bazen, jaz bolj za vrt.
Delo okoli psov je deljeno. Hrano večinoma pripravim jaz, izpuste čisti on, sprehajava, kopava, češeva ipd. jih oba ali pa pač tisti, ki ima več časa.
Hčerki sta že dovolj veliki, da ju ni treba več razvažat na vse konce, če pa, ju pelje on.

Isto.. :/
Jaz sicer nimam otroke, imam pa pse.
Moram pa rečt, da je danes hišo sesal, sam sem mu mogla ene 5x rečt. 🙂

Kako smo si različni.
Midva sva pa že upokojena pri 67 letih. Prebujava se še vedno med 6 in 7 uro, nato sledi malo crklanja, ene 2 x do 3 x tedensko še sex, kadar je ta, je tudi ponovo crklanje. Po zajtrku so pa skupna opravila. Mož mi rad pomaga pri kuhi in pospravljanju. Jutranji urnik pa se spremeni, kadar dobiva v varstvo vnuke.

Potem pa ne povem nič, če je le za ženske.

Potem pa ne povem nič, če je le za ženske.[/quote]

hahaha Robi…ne bit užaljen 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close