Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika razstrupljanje

razstrupljanje

Pozdravljeni!

Zanima me, če se je kdo med vami že lotil razstrupljanja telesa in po kakšni metodi?
Sam se trenutno držim zelo restriktivne diete (brez sladkorja, OH in živil živalskega izvora) z zeliščnimi čaji in zeleno magmo.

Hvaležen za zaupane izkušnje Vam vsem pošiljam prijazen pozdrav!

TRATA (žensko ime) koliko si star-a
od česa se pravzaprav razstrupljaš

Imela sem razstrupljealno dieto z naravnimi sokovi in je super! V enem tednu sem se prečistila in prebava mi je stekla, ter izgubila par kilogramčkov. 🙂

Če bi se kdo odločil, imam dva sokovnika in enega prodajam po polovični ceni, 40e.
je Boschev, malo rabljen.

040 51 33 77 Neža

Živjo, Eris!

Kakšne sokove si si pripravljala? Sadne ali zelenjavne, mešano?

Kako si se počutila med postom, si imela kakšne težave?

LP

Živijo!

Korenček je bil vedno osnova, ker je res blag in razbremenilen ter bazičen.
Zjutraj sem si v sokovniku naredila korenček in peso in/ali jabolko in razredčila z mlačno vodo ter počasi pila.

Isto sem ponovila zvečer, vmes pa kaka juhica iz vode, ki ostane pri kuhani zelenjavi in veliko tekočine, zeliščnih čajev.

Počutila? Odrešeno!! :))))))))))))) Kak teden tega ritma je pravi razbremenjujoč balzam za telo…

Jaz prisegam na prehransko dopolnilo Yaeyama Chlorella.
Več si lahko preberete na uvoznikovi strani: http://www.jancomm.si/

Pozdravljeni!

Alga klorela je zagotovo učinkovita, škoda, ker je v tabletah.
Pijem zeleno magmo. Okus je obupen, se ga ne morem navadit. Pa tudi sok aloe vere ni ravno okusen, pa še drag je kot žafran (40 evrov za 0, 75 litra, zadošča za teden dni). Upam, da bo vsaj pomagalo. Zaenkrat ni nobenega opaznega efekta. Najbrž je še veliko za počistit :-/

Hvala za info in lp.

Pri meni lahko dobiš zelo kvalitetno aloe vero. Je koncentrat, zato pijete v majhnih količinah, razredčite v 1dcl vode. Je za 2-4 tedne in za 33e.

če vas zanima, 040 51 33 77

Pozdravček.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close