Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razstrupljanje jeter liverin ali hepafar

Razstrupljanje jeter liverin ali hepafar

Ali uporablja katera liverin ali hepafar forte za razstrupljanje jeter? Ali pa morda kaj drugega. Lahko kaksen nasvet prosim?

To je blažev žegen.
Jetra se sama obnavljajo če jim damo priložnost.
Odstrani iz svoje prehrane sladkor, predelano hrano in alkohol. Jej zeleno zelenjavo, bolj grenko, boljše je. Pod sladkor pade tudi zelo sladko sadje, bela moka ipd.. V bistvu odstrani bele stvari pa bo :).
Pa ne pričakuj čudežev v enem tednu. Jetra rabijo čas da pridejo k sebi če smo jih svinjali leta in leta. Nobena mesečna kura tabletk ti ne dela čudežev.
Jaz sem imela zamaščena jetra. Orng. Na srečo še ne ran. V enem letu so se stvari orng popravle. NIso pa še “kot nova” :). Je pa vredno, ker nikoli nisem z jetri povezovala stvari, pa sedaj vidim na kaj vse vplivajo. Alergije na vse možno so se rahlo umirile, koža je krasna, prebava super, da o počutju ne govorim. Kot noč in dan. O jetrih se resno premalo govori. Ljudje se sploh ne zavedamo kako zelo stanje jeter vpliva na naše počutje.

50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dnevne hrane naj bo sveže – presno sadje in zelenjava

Točno tako. Avtorica, zakaj bi dajala 60€ za neko kemijo, ki lahko še poslabša zadevo. Zdravo se začni prehranjevati in daj telesu čas, dejstvo je da se nič ne zgodi čez noč. Čudežnih tabletk ni, so samo marketinški nateguni, ki ti bodo čudežno spraznili denarnico

Točno tako. Avtorica, zakaj bi dajala 60€ za neko kemijo, ki lahko še poslabša zadevo. Zdravo se začni prehranjevati in daj telesu čas, dejstvo je da se nič ne zgodi čez noč. Čudežnih tabletk ni, so samo marketinški nateguni, ki ti bodo čudežno spraznili denarnico
[/quote]

Ma kakšno kemijo.

Plačuješ za ku*čeva odvajala zato, da moraš potem pit “soljeno” vodo.

You intox so you can detox, error 404 logix not found

Si vis pacem, para bellum.

Pozdravljeni! Hvala za motivacijo! Morda še kak nasvet o kaki detox dieti za reset telesa za uverturo v nov način prehranjevanja? Hvala 🙂

Pozdravljeni.

Sem slisal da je sirotka tudi v redu za ciscenje jetra..ima kdo izkusenj tudi z njo?

lp. RR

Oboje je navaden nateg, tako kot vse ostale glupe “detox” fore. V najboljšem primeru ne naredijo nič, v najslabšem pa še dodatno obremenijo ledvice in jetra. Največ narediš če ješ neko splošno zdravo hrano, to je to.

Poglejte kdo je lastnik podjetji, ki take in podobne pripravke tržijo pri nas in vam bo vse jasno.

zdravo!za razstrupljanje jeter je dokazano najboljsi pegasti badelj.pocekiraj po net-u zeliscar JOZEF MAJES.dobi se olje iz pegastega badlja.poisci dobis vse kontakte in nasvete,mogoce je ktera trgovina tudi v tvojem kraju,ali pa enostavno narocis.vse dobro ti zelim.

Avtorica, poglej si recepte za varovalno žočno dieto in varovalno dieto za vnetje slinavke. Jaz sem začel s tem, ker sem imel vnetje slinavke, potem sem prilagodil tako, da se trenutno izogibam maščobam, suhomesnatim in pikantnim izdelkom ter sladkarijam. Jetra so kot nova, pa so bila v precej slabem stanju (holesterol, lipidi).

Moj brat je jemal liverin in je bil zadovoljen z izvidi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close