Razšla sva se..
Hoj!
Pišem vam prvič, berem pa vas pogosteje.
Moja situacija:
Z fantom sva se razšla pred 6 meseci – skupaj sva bila 12 let. Počasi prihajam k sebi, imam pa sedaj drugo težavo – ne vem kako naj se obnašam na randijih, kaj naj govorim, kaj naj vprašam….
Prav čudno mi je it spet čez vse to. Pa ne me narobe razumet, drugač sem komunikativna oseba – zdaj pa sem v čisti temi. Očitno ne znam na novo eno vezo vzpostavt – mogoče posledica tega, da ko si z nekom toliko časa točno veš kaj pomeni pogled, dotik…
Prosim za kakšen nasvet!
Čisto te razumem kako ti je. Podobno se je zgodilo pri meni, le da sva bla skupaj 4 leta.
Težko je in težko ti bo še nekaj časa.
Svetujem ti: Veliko hodi vn, bodi v družbi med prijatelji. Poskušaj čim manj misliti na to in na njega.
Ne rini zdaj v zvezo to naj še malo počaka. Vzemi si čas samo zase, razvajaj se. Naredi nekaj za svoje telo. Pojdi v kozmetični salon, v savno solarij, pedikura, naredi si vročo kopel… Začni se ukvarjat z kakšnih hobijem, npr. tenis,plavanje, hoja v hribe-fotografija…moraš se zamotit.
Tako boš spoznala nove ljudi, novo okolje in z vsem tem tudi lahko pride tvoj pravi. Ne smeš pa kar naprej skoz iskati. Prepusti se dogodkom in usodi. Je že moglo tako biti, da boš sedaj lahko bolj srečna.
Boš vidla ko boš spoznala “tistega”, bo teklo vse kot po maslu. Nič več te ne bo skrbelo kako bo šlo, a bo vse ok, a se boš vredu obnašala… Vse bo spontano in to je najlepše. Ne smeš pa igrati. bodi takšna kot si!!!
Pa veliko sreče!!!
no natty ti je odgovorila zelo dobro, dodam naj še to, da sem bila sama v dveletni zvezi in sem bila 6 mesecev sama in med tem časom nisem iskala nobenega, posvetila sem se sebi in mojemu psu, prijateljem, veliko sem hodila vn, nism razmišljala o nobenem, da bi morala koga na novo spoznat, ker tudi sama nism hotla it čez ta začetek, ko ne poznaš osebe in ne veš kaj ima rad, kaj ne,… potem pa je prišel zelo nepričakovano, ujela sva se najprej v plesu, potem pa še v vsem ostalem. in zdaj sem spet zelo srečna.
kadar boš šla vn ali kamorkoli zato, da bi koga spoznala, se ne bo zgodilo nič. bodi sproščena in uživaj, takrat bodo to opazili tudi drugi in spoznala boš novo ljubezen.
srečno
hja, dolgo sta vzdržala tole skupaj…
kaj pa zdaj?
nič. prepusti se toku življenja. imej v glavi samo eno stvar: he is history!
ne ga primerjat z novimi kandidati (niti v mislih) in nikoli jim to ne razlagat.
možno je, da boš dobila sorodno dušo ali pa celo klona prejšnjega, vendar je možnost ena proti milijon.
na zmenkih naj te pa oni snubijo. zdaj maš priložnost, da si vzameš čas in pobašeš kvalitetno robo. sicer si mi pa zdi da maš, glede na tako dolgo dobo skupnega življenja, še čas za izbiro.
ni vse zlato kar se sveti.
12-letna zveza je dolga. Priporocam ti, da zaenkrat opustis zmenke in “iskanje” novega partnerja. Najprej se dobro pogovori sama s sabo, zauzij samski stan kot je treba, hodi ven, v druzbo, s prijatelji. Ne bodi obremenjena s tem, da si samska. Ko bo spet prisel cas, bos spet vedela kako, predvsem pa bodi sproscena, ker, ce “obupano isces zvezo” ti pise na celu :-).
Forum je zaprt za komentiranje.