Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razprodaja države

Razprodaja države

Kako pa ti razumeš nemoralo?

Trdijo, da jih “elite” tlačijo, sami pa gledajo, kako bodo pretrigali državo na vsakem koraku…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kdor je bil na protestih 2012 in ni videl potrebe, da bi bili še bolj potrebni tudi protesti 2013 , pa 2014, ta je navadna ovca in tele v isti osebi .

Aja, res? Zakaj pa jih potem ne organiziraš? Čakaš, da drugi dvignejo rit zate?

Se že pripravljajo. O detajlih ne bom, ker se določeno šikaniranje že dogaja.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

popoln idiotizem v naslovu te teme ☻
komentarji pa še bolj mimo ☻

naprodaj je premoženje!! katerega (so)lastnik so (para)državne asociacije

državo bi pa jaz podaril!! tamali švedski princesi, da bi bila vsaj nadvojvodinja ☺

Se že pripravljajo. O detajlih ne bom, ker se določeno šikaniranje že dogaja.[/quote]

Naj se. Jaz ne grem na nobene proteste več. Meni nič ne manjka.

Se že pripravljajo. O detajlih ne bom, ker se določeno šikaniranje že dogaja.[/quote]

Naj se. Jaz ne grem na nobene proteste več. Meni nič ne manjka.[/quote]

Tudi prav. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zakaj naj bi mene brigalo, da so neki Robiji nezadovoljni s stanjem v državi? Kaj imam jaz s tem. Pač so premalo prilagojeni svetu, v katerem živijo. To pritoževanje izhaja iz globokega osebnega nezadovoljstva. nezadovoljstvo pa je rezultat nesprejemanja samega sebe in slabih izkušenj. Slabe izkušnje pa so rezultat pomanjkanja samoiniciative in ambicioznosti.

To me spominja na ljudi, ki jim vedno nekaj ni prav.
Enkrat jim gredo v nos vitke ženske. Drugič lepo oblečen ženske. Tretjič jim gredo diplomanti na živce. Doktorji so seveda pa vsi brezvezniki.
Za vse slabo, kar se jim dogaja so pa krivi uspešni ljudje.

Ja, čudno, da ti vsevedi sploh gredo k zdravniku in v bolnico, zakaj si še slepiča sami ne izrežejo..

[/b][/u]

kapo dol

Prodati je potrebno popolnoma vse.

Tudi Krko, Telekom; SŽ, Luko Koper……vse!

Denar pa porabiti za nove investicije.

-III. pomol L. Koper
-drugi železniški tir v Koper
-cesto Dravograd-Metlika
-modernizacija železniški prog
-železniška postaja Ljubljana
.
.
.
in v primeru korupcije “dotičnemu” odsekat jajca!

Lopovi na področju slovenskega gospodarskega kriminala so zelo samoiniciativni in ambiciozni že od osamosvojitve! Upam, da jim razpošlješ čestitke ob državnem prazniku. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

se podpišem…

pa brezveze se o tem pogovarjat, če ne znamo skupi stopit in neki narest…sam kimamo, medtem k nam država s svetlobno hitrostjo razpada pred očmi, tajkuni si filajo žepe, mi pa požiramo in plačujemo vedno višje davke… prav nam je![/quote]

ne plačujemo samo davkov. plačujemo krajo in nesposobnost vodenja!

A vam so lopovi in tajkuni večni izgovor za vse neuspehe v življenju. Slaba tolažba.

Kako pa to, da jaz poznam cel kup ljudi, ki ne kradejo, niso lopovi, niti tajkuni, ampak čisto normalno živijo, se ne pritožujejo kaj dosti nad stanjem v državi…

Za svoj neuspeh je najlažje obdožiti druge.

Če bi po realni ceni prodali to kar smo do sedaj prodali, bi imeli že vse to narejeno, že davno….
Tako pa imamo lobi stečajnih upraviteljev, ki mastno služijo s stečaji in jih zavlačujejo do onemoglosti, da čimveč nagrebejo sebi v žep.

Drugače si pa en velik te,le,ban.
Kdo je postal samostojen, ko je prodal vse svoje imetje?
Kvečjemu hlapec na svojem.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A če bodo tebi ukradli avto, bo to zate uspeh ali neuspeh? Obtožila pa boš, predvidevam da sebe. A nisi malo prekruta sama s sabo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A če bodo tebi ukradli avto, bo to zate uspeh ali neuspeh? Obtožila pa boš, predvidevam da sebe. A nisi malo prekruta sama s sabo?[/quote]

Bluziš. Ali pa nimaš pojma, kaj sporočajo svojilni zaimki.

A če bodo tebi ukradli avto, bo to zate uspeh ali neuspeh? Obtožila pa boš, predvidevam da sebe. A nisi malo prekruta sama s sabo?[/quote]

In kdo je vam tu gor kaj ukradel?

In kdo je vam tu gor kaj ukradel?[/quote]
To pa vprašaj tiste, ki vejo. Jaz nisem raziskoval.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Skratka nič.

Bluziš. Ali pa nimaš pojma, kaj sporočajo svojilni zaimki.[/quote]
Kako, da ne? Če je to “Beseda moj/moja/moje stoji namesto svojilnega pridevnika. Zato ji rečemo svojilni zaimek. S svojilnimi zaimki poimenujemo, čigavo je kaj oz. komu kaj pripada” to, potem vem. :))

Ja in kaj tebe zdaj tare, če so mi ali pa mi niso? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close