Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razpis

Razpis

Ja dolžan sem razlago.

Stara MON simpatija je bila razrešena iz krvidnih razlogov tako, da se sedaj išče nova :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj pa je zakrivila? Upam, da je šlo pri razrešitvi vse po črki zakona, da ne bo kakšna tožba padla. 🙂

Objavil si razpis brez razpisanih pogojev:).

Mogoče pa niso zahtevni v tej firmi, sam da je. Itak bo kmalu zamenjana. 🙂

Razresitev je bila opravljena v skladu z zakonom tako, da tozbe ne pricakujem : ))

Ok. Je pa vseeno zanimivo, da ste navedli razrešitev iz krivdnih razlogov, čeprav brez dodatnega pojasnila. Včasih, ko se kaj poskuša pomest pod preprogo, je bolj priročno v izjavi za javnost zapisat samo, da ste se sporazumno razšli.

Saj najbrž je še prej dobila prvi opomin, kar je zadostni razlog za razrešitev brez besed:)).

Opomin je “brez besed” ?

Opomin je “brez besed” ?[/quote]

Neeee…prvi opomin je z obilo besed in še pisno pojasnjeno, do drugega ne pride, ker predstavlja avtomatsko izredno odpoved:).

Opomin je “brez besed” ?[/quote]

Neeee…prvi opomin je z obilo besed in še pisno pojasnjeno, do drugega ne pride, ker predstavlja avtomatsko izredno odpoved:).[/quote]

No, to se že drugače bere, razume 🙂
se mi še ni zgodilo, vseeno je koristno vedeti tudi za tovrstne “pod pasom” udarce.

če se prav spomnim, si celo javno objavil odpoved ☺

nekaj v zvezi z eno osmrtnico ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja ze nekaj casa stvari niso stimale. Stara MON simpatija si je privoscila prevec tako, da je v skladu z ZSR- zakonom o simpaticnih razmerjih sledila krivdna odpoved.

Naj poudarim stara MON simpatija si je popolnoma sama kriva za krivdno odpoved : ))

In kako se boš odločil? Čakaš na samoiniciativnost monovk?:)))

Veš kaj, potrebuješ odmor, čas zase:).

Meni se pa bolj zdi, da so bili slabi delovni pogoji z nejasno definiranimi delovnimi zadolžitvami in je potem ob odpovedi rekla samo “hvala lepa”, potihem pa še kaj drugega. 🙂

Ga. Goldfish zgoraj je napisano do kdaj je razpis odprt :)))

Veš kaj, potrebuješ odmor, čas zase:).[/quote]

Se pridružujem temu predlogu, ženske smo hudič 😉

Saj se ne mislim prijavit, samo tako debatiramo:).

Kot sindikalna zaupnica vem, da to seveda ni res. 🙂

Veš kaj, potrebuješ odmor, čas zase:).[/quote]

Se pridružujem temu predlogu, ženske smo hudič ;)[/quote]

A ne a ne:)).

Je števec prijav na razpis javen? Kje se da videti ? :))

stara in stara tako kor GGM ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zanimivo tukaj imamo celo sindikalno zaupnico, ki ve da moja stara MON simpatija ni sama kriva za odpoved 🙂

Kako se tukaj fajn zabavate medtem ko jaz delam… :))

Seba, jaz bi se z veseljem prijavila, ampak sem totalno antipatična, tako da…
Saj se učim ZSR in vadim, samo mi nekako ne gre ;((

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne – ti tudi? Sva že dve 🙂 še katera?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close