Razpad veze …
Živjo!
Folk imam eno težavo. Pred kratkim ga je tip ¨sral¨ z eno drugo žensko v eni diskoteki, (videli so ga drugi). Bila sem razočarana in z enim kolegom za en teden odšla na morje, brez da bi mu povedala s kom (v bistvu sem rekla da s kolegico). Zdaj on zame noče več slišati, saj pravi da sem prva zajebala jaz. Povejte mi, kdo je tukaj neumen. Povejte mi, sem jaz kriva za razpad zveze ali on?
Kaj se sploh obremenjuješ kdo je kriv. Kar je bilo je bilo, pozabi vse skupaj in živi dalje. On nebi smel varati ti pa ne lagati. Si pa končno ena tukaj, ki je prevarantskemu descu vrnila milo za žajfo, ker ponavadi vse jokajo, da ne morejo tipa prepričati naj jih neha varati, in kaj naj še naredijo. Tako da ne se sekirat.
Kaj da ni primerljivo … Varanje je varanje, a imate gleda tega kategorije koker za cestne kazni? Če je samo sral z eno v diskotetki, bom jokcala prijateljicam, en mesec odtegnila seks, potem pa vse v najlepšem redu? Če je pa seksal, pa dva meseca jokca, potem pa srečno odpuščanje?
Ma, sej se zmeraj manj čudim, da tipi ene koke lahko do nezavesti nategujejo. Kar naj jih, saj si drugega tako ne zaslužijo.
Kazalka, saj ni važno kdo je kriv. Ziher te je bolelo, da te je tip prevaral. Tvoja reakcija pa dokazuje, da ne moreš kar križem rok sedeti, pa jokcati, pač pa si moraš dati duška in dedcu vrniti milo za drago.
Res pa bi bilo fajn preveriti pri zanesljivih ljudeh, kaj je zganjal v diskoteki.
Sicer pa – glavo gor, ni ti potreben tip, na katerega se ne moreš zanesti. Hudiča, saj te še z aidsom ali pa podobno svinjarijo lahk okuži, to pa ni hec.
Jaz pa mislim ,da si prav nardila.Če te je prevaral in če si tvoje kolgice ali tvoji prijatelji to resnično videli in jim lahko zaupaš,mislim da nimaš kaj razmišljati.Tudi jaz bi ga odjebala in uživala in odlšla na morje, pa čeprav s kolegom.Ne obremenjuj se zdaj kdo je kriv. Uživaj dalje in najdi si novega tipa!
Vso srečo!
Kdo je neumen? Oba, ampak temu bi jaz rekel otročarija, ne neumnost. Bolj kot njegovo dejanje, je bilo pa neumno tvoje, če že hočeš.
mislim da ti sama veš odgovor, se ti ne zdi. Če te je on prevaral, ga takrat nisi ti, tko da je bil on pogoj da si šla ti z prijateljem na morje. Če pa nista več skupaj je pa itak vseeno kdo je prvi koga prevaral. Oba sta en drugega razočarala tko da vprašanje če bosta še kdaj skupaj in če si bosta še tok zaupala, dvomim.
Pa lep danček ti želim papa!!!
Definitivno ni prav, da se maščuješ za neko dejanje, sploh pa si naredila napako, če ga želiš zdaj nazaj. Očitno se ne ljubita, ker če bi on ljubil tebe, te ne bi prevaral, pravtako pa ti ne bi šla z drugim na morje, če bi ljubila njega (ne glede na to, kaj je naredil on). In če se ne ljubita, potem to ni to in zveza nima prihodnosti. Če se je to zgodilo, potem že nista za skupaj in se je vse to zgodilo z razlogom. Kdo je kriv? Nihče ali pa oba, kakor hočeš, sigurno pa ne eden.
Forum je zaprt za komentiranje.