Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razočarana…

Razočarana…

Torej striptiz in v postelji dobra za darilca. Torej se prodajaš. Ti si tista ena podn od podna in si kar mislim kakšna boš pri tridesetih, pedesetih.
Pa še glupa si, da sprideš na forum s takšno izjavo.
Al’ te kdo plačuje za popestritev foruma?

Sploh se ne prodajam-ker to ne bi nikoli počela nekomu, ki ga nimam rada!Pa sem imela kar nekaj takih primerov ponudb, ko mi bi tip plačal počitnice na Karibih, en mi je na vsak način hotel kupit konja, ker jaham, pa tega nisem nikoli vzela, ker vem kaj sledi… Samo vem, da če bi sama imela dovolj denarja, da bi prav tako razvajala svojega tipa. In kar se tiče daril, sploh ne pričakujem kakšnih dragih primerkov, en parfem pa tudi ni nevem kaj, sploh za nekoga, ki ima kar nekaj denarja.Pa vsi tipi do sedaj so bili precej skulirani, k sem jih imela-uspešni, športniki, poslovneži, pa še ful so me imel radi. Še zdej jih ene par joka in me hočejo nazaj…

Očitno že nima toliko denarja kolikor ti misliš, oz. GA NIMA NAMENA PORABITI ZATE!

sj se sama zavedaš da si ena navadna keš ***** ane?
ko pa že toliko jokcaš o bivših- sj zato pa so bivši ane…
mater si glupa!

top bejby napisal:

> Pa vsi
> tipi do sedaj so bili precej skulirani, k sem jih
> imela-uspešni, športniki, poslovneži, pa še ful so me imel
> radi. Še zdej jih ene par joka in me hočejo nazaj…

Ha-ha, so te imeli radi. To si ti misliš. Ti tipi majo radi tudi svoje avtomobile, stanovanja, slike, punce, izlete…

Ko boš enkrat doživela pravo ljubezen, boš drugače razmišljala. Denar ti ne bo važen. Do takrat pa se le prodajaš. Pa si misli kar hočeš.
Če boš kdaj sploh doživela pravo ljubezen, saj izbiraš glede na denar.

Waw ej … ti si pa res taka frajerka,asica… Glavno da se lahko malo postaviš s športniki,poslovneži,bogataši ..itd.. Pa kako so vsi zaljubljeni v tebe?Waw ej.. Ti si pa res greha vredna… Samo UPS… tvoj dragi, zakaterega sme prerpičana, da je ful ful zaljubljen v tebe, pa te je zafrkno… Čisto prav.. Upam da bo to prebral in ugotovil da si ti… No prav zanima me kaj ti si ti kupila kakšnemu bivšemu za rojstni dan? Mogoče tv ,plasmo B&O za par milijončkov?

Mislim že to da se hvališ pove, da si taka pleh, da ni večje… Sej priznam.. vsaka punce bi se raje odločla med dve identičnima osebama za tisto z denarjem, ampak HALOOOO?Važna je pozornost… Pa da greš o tem še javno govorit?

Pa da ne bi slučajno mislila, da ti zavidam.. Kr imam sama vse našteto in še več, amapk z eno razliko : za to kar imam:ljubečo družino,najbolšega fanta,super prijatelje, tudi vse materialne stvari, ki si jih zaželim :ZA VSE SEM HVALEŽNA!!!In še slučajno mi ne pride na misel, da bi se s tem hvalila, kot ti!In tudi če bi me fant povabil za rojstni dan na tortico, čeprav bi si lahko privoščil več, bi mu bila hvaležna..važna je pozornost….

Joj takšni posti me prav dvignejo.. Se opravičujem za napake, kr se mi mudi.. Lp

Jaz pa mislim da je prav da top bejba premišljuješ če ni ta tvoj fant skopuh. Ker ni bolj groznega od skopuškega dedca! Sem začela hodit z enim, ki mi je vsako cunjo ali čevlje ali torbico ki sem si jih sama kupila takoj ocenil in reku “punca, dej rajš šparej.”! Ko sva šla na čaj je hitro svojega spil potem pa reku da je še žejn je pa še mojega. Tudi on je skoču v trgovino kupit sendvič in ga po cesti malcal, da ni bilo treba kam povabit… Se mu je škoda zdelo da bi zame plačeval. To je blo tudi edinkrat da sva šla v lokal, sem ga potem hitr na čevelj dala, ne skopuha ne bi marala. Sploh nisem nič pričakovala, on je kar takoj začel s tako “vzgojo”. Parfum si pa sama kupi, njemu pa za njegov r.d. en kaktus.

En vic:

Prideta tip pa ženska v zlatarno, pa kupita diamantni prstan za 60 000 eurov, sam ga tip plača s čekom. Prodajalca je strah, da ček nima kritja. Tip mu reče, nč hudga, da bosta prstan pustila tam čez vikend, pa prideta v ponedeljek po njega, da bo videl, če ima ček kritje… V ponedeljek ček nima kritja in prodajalec kliče moškega, kaj zdej… Moški reče sam, nič hudega sej sem jo že nategnu… 🙂

Jaz pa bi bila zelo vesela šopka vrtnic, ker res niso poceni. Če bi bila na tvojem mestu, bi jih posušila, saj na tak način bi jih lahko imela še za dolgo časa.

Ženska ceno maš previsoko za to kok si vredna.

Ljubezni se ne da kupiti s denarjem,srce pa podari tistemu,ki ima pozitivne življenske smernice in bo vreden tvojega zaupanja.

Žan, mislim, da tu ni govora o poklanjanju srca ampak o prodajanju, hmmm, noooo…….sam ugani česa:)

V tem primeru bo to kar držalo,nasplošno pa mislim tako kot sem napisal.

….keš pi…ka, ni kej, ki misli da ji dedci z dragimi darili izkazujejo ljubezen..malo morgen.
S tem ji plačujejo usluge…

Pa saj ni dojela, kaj ji mislimo povedat!

Pa saj se vse strinjam z vami, da sem material-girl, pa da se ljubezni ne da kupiti z darili, še nobenemu ni uspelo, za tistega, ki me pa že ima, me ima sigurno zarad ljubezni, če mi pe še kaj več kupi, pa nimam nič proti, jasno?
Sicer pa je včeraj prišel k meni in mi naknadno podaril cel parfemski set, je rekel da so bil vrtnice samo uvertura:-). Tako, da me je prijetno presenetil… Jaz ga bom pa jutri peljala na romantičnio vikend nekam na italjansko stran, kjer imajo top ponudbo glede tega. Sicer pa, če si slaven itak pričakuješ malo več pozornosti, ane?!

No, pa si zadovoljna. In še veliko takšnih naslednjih fantov. Dokler si še atraktivna. Samo na kondome ne pozabi.

Slaven? Kdo? Ti ali on? Iz rumenega tiska? Kurba ostane kurba. Ti pa se imenuj kakor hočeš.

Bog nam pomagaj v tem materialističnem ženskem svetu, kjer je puncam pomemben samo še denar. Ampak denar še nikoli ni prinesel sreče in ljubezni in tudi nikoli ne bo. Ni pomemben denar, ampak medčloveški odnos.

Razočarana……..

“tistega, ki me pa že ima, me ima sigurno zarad ljubezni, če mi pe še kaj več kupi, pa nimam nič proti, jasno?”

On te že mogoče ima zato, bolj zanimivo bi bilo slišat, zakaj ga imaš ti oz. kaj bo, ko se bo on tega zavedel. Sicer pa nič ne trdim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa saj pravim, da ni dojela, kaj ji hočemo povedat.
Dve možganski celici. Eno zato da po cesti ne serje, drugo pa za vse ostalo.
A žal je lepota minljiva.

Jaz sem tud imela skopuha, sam jr blo smešno nekaj drugega 🙂 Ko sva šla kam, je štel do zadnjega tolarja, kolk mu je natakar vrnil, in mi je bilo zarad tega nerodno. Zdajšnji obvezno pusti vsaj 100 sit, sploh če ve da so študentke in kako na tesno gre dostkrat glede denarja… Daril pa sicer od nikogar ne pričakujem, sam da ti da vso pozornost, za rojstni dan je pa pomembno da se spomni, in šopek rož bi se men zdelo ful lepo darilo.

In en vem, zakaj si misliš, da če si slaven,d a si več zaslužiš… Zaslužiš si toliko, kolikor si vreden drugače kot oseba, pa dobiš nazaj ravno tist kar daš… če razumeš, akj hočem povedat. Sem imela možnost s kar precej slavnimi komunicirat, se družit in pogovarjat, pa verjem, da taki ko se tk nosijo niso nujn tud priljubljeni, spoloh so pa lahko tud hit razočarani, ko njihova zvezdica zbledi… Spominjaš em pa na mojega brata, ki msili,d a mu vs epripada da si vse zasluži in da je središče sveta, v bistvu bi pa rabu eno brco v … Oprosti no, sam da kaj dobiš bo treba tud kaj naredit.

haha, si me nasmejal s tem o dveh možganslih celicah :)))))))))))

Če imaš tako rada vonjave, bi ti jaz kupila na njegovem mestu prekrasno vrtnico v teglcu, da bi jo imela lahko za dlje časa. V zemljo pa bi zakopala eno ribo, tako DRAGO veš, kakšno orado, ali pa lososa. Joj, ko bi to začel vonjave oddajat, juhuhu… Ti bi pa mislila, da si jo premal umivaš in parfumiraš in bi si jo nazadnjew že vsa histerična s sirkovo krtačo trljala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close