Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razočarana…

Razočarana…

men je pa moj dragi za rojstni dan sam en šopek vrtnic prnesu, pa nč druzga-pa sm upala da mi bo kupu kašn parfem, pa še spraševal me je posebi, kateri mi diši in jest sm full namigovala tud mal na to-pa nč… Se mi zdi da je tip mal škrt, k nima ravn mal denarja. Edin to, da mogoče je to vzrok, da sva še zlo malo skupi:2 mesec-ali pa ne???Pol sem bila kar malo slabe volje…;-(

A se ljubezen dokazuje z ogromnimi, dragimi darili? Po moje ne… važne so tiste male pozornosti. Šopek vrtnic… ni to lepo darilo za rojstni dan? Važne so tiste drobne a zelo sladke pozorsnosti!! Če pa se že omenjala, da sta 2 meseca skupaj… potem ko sta dlje časa naprimer točno ve s čim te presenetit, ko te fajn spozna… počak do naslednjega roj. dne 🙂 Sploh pa… saj parfum ne bi blo niti presenečenje.
Ah ja… smo si različni med sabo…

lp

Punca, vrtnice so simbol ljubezni!!!! Pa kaj bi še rada? Parfum – neosebno, vsak ti ga lahko podari. Vrtnice – od ljubega. Res si malo čudna…ali pa mlada in neumna (ne mislim poniževalno):-) Ampak res…SAMO vrtnice mi je prinesel…uf.

____________________ Fantasy does not deliver.

mogoce pa je mislil,da bos tudi s “skromnim” zadovoljna.

Jah, najbrž si mu rekla, da ti je všeč vonj po vrtnicah, zato si jih tudi dobila.

Naslednjič pa direktno reci, da si zadovoljna samo s tem in tem parfumom (predlagam Echo za ženske, ta je trenutno med najdražjimi, se boš mela s čim za bahat), pa ne bo komplikacij. Bodisi ti bo tip izbrani pafrum kupil, bodisi te bo odjebal. Pa bosta na čistem.

Če te odjebe, imaš spet dve možnosti: najdeš tipa, ki ti bo kupoval pafrume, ali pa si jih začneš kupovati sama.

A res, a sam en šopek ti je kupil?!! Jaz bi se na tvojem mestu resno vprašal zakaj s tabo. Še bolj bi se pa vprašal zakaj sem jaz z njim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko 🙂

saj mogoče pa pogleda kdaj na tale forum; mu bo kmalu jasno hehe…

Jaz pa Top beby čisto razumem pač nekatera dekleta so taka,da mislijo večje je darilo rajši nas ima.To ni čisto nič narobej če nekdo tako misli. Tudi jaz ko sem bila mlajša sem vedno pričakovala velika darila pa ne samo od fanta ampak tudi od staršev:)) Sedaj ko sem stara :))) (mlada) 27 let pa mi darila ne pomenijo več toliko. Mogoče kakšna vrtnica ali šopek rož itd. No za Božička pa malo več:-) Mislim,da smo vsi veliko bolj veseli v sebi,če nam nekdo več prinese kot pa manj. (v sebi šeenkrat bom napisala).

Punca, preizkuša te!!!

Vrtnice danes niso poceni in če je bil šopek to niti ni tako malo denarja, če te to moti.
Sicer pa res ni važena velikost darila, važno je kakšen je fant do tebe.

Ja, saj imate prav-res včasih pričakujem preveč-verjetno zato, ker so me vsi bivši precej razvajali glede daril in to že čisto na začetku,pa to niso bila darila kar tako-so bila dana tudi iz ljubezni. Sem pač na žalost ena tistih, ki si vedno želi vse najboljše-tudi sama sem precej ambiciozna in kritična tudi do sebe.
Verjetn je tudi to narobe, ko mu kdaj omenim, kako so mi bivši kupovali draga darila in me razvajali??Ne vem-mu skušam posredno povedat, da mi je to všeč, sam ne vem če prav delam…

Jaz mislim, da ne delaš prav, ker te bo fant verjetno narobe razumel, pa če mu še tako razložiš. Dobil bo občutek da s znjim zaradi materialnih stvari kot pa njegovih osebnostnih vrednot. Odvisno od njega, eni imajo pa radi tak stil življenja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa ti pričakuješ po dveh mesecih??? Potovanje na Maldive?? Glavno, da se spomni in ti lepo čestita.

Jaz se spomnim najinih začetkov, moj je meni vedno kupil bolj skromno darilo, ker je bil še študent, jaz pa sem že delala, tako da sem mu jaz kupila bolj draga darila, kot so jakne, …

????Keš *****??????????

boga revca pazi da sd ene posreješ od hudga.
mogoče kje drugo natikuje kaj ti ga veš top bejba.
a možganov imaš kaj?

A veš kako se reče takšnim kot si ti?

Sama se ne boš spremenila. Ti boš obema, njemu in sebi, uslugo naredila, če ga boš sedaj pustila in si omislila enega, ki te bo razvajal z dragocenimi darili.
Tega fanta pa prepusti drugi, ki bo zadovoljna z njegovimi skromnimi darili.

P.S. Čez dvajset let pa se le spomni nanj in poglej, čemu si se izognila (ali pa izgubila).

za natašo:

jaz vem :
glupe pleh prasice ha ha

Ne, ne delaš prav!
Če ga imaš rada, ne potrebuješ daril, ampak njegovo pozornost.
S tem, ko ga primerjaš z ostalimi na tak način, ga v bistvu žališ, žal pa mu o sebi ne sporočaš ravno najbolj spodbudnih dejstev za vajino prihodnost.
Preveč si materialistično naravnana, to ne bo dobro…

a ti bi rada kr takoj zalto uro s kukouco, al kwa??
Mu pa še ti kup sam rože, a ne.
Moj bivši (jest sm ga žvela 19 mesecev) je (ko sva šla mem slaščičarne) reku: TLE ME POČAK MINUTKO !
J e pršu ven z slodoledom u rok in lizal, ej !!!Sem rekla, ja zakaj ga pa nis tud men kupu, mi je pa reku, dej nehi težit, no.

Bog ti pomagaj, top (of bottom) baby!!

Top baby ti si moraš najt enega arabskega šejka.

ja ne hvala za sheika.Sej vem, da sm razvajena, sam potem tudi sama nazaj razvajam če se počutim tako, da me nekdo crklja. Tko da tipu npr. kaj skuham, ga zmasiram, mu zaplešem kašn striptiz, ipd…

Pa kaj si ti odvisna od daril ali kaj? Tebe si bojo moški še z veseljem privoščili! Tako trapo, ki naseda na stvari je tako fajn okrog prinašat. Nekaj ji ušpičiš pol ji pa daš en zlat prstan pa se lepo smehlja…

krena ha ha dobro te je imel zvežbano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close