Razočarana sem nad fantom
Torkov, 17.07.2021 ob 18:25
Saj me je povabil, samo nisem utegnila priti, ker moram paziti nečake.
To sem napisala sam tko, da vidim njegov odziv. ?
Povabil te je ti nisi takrat imela časa. Potem mu napišeš da prideš on pa pravi da ima obiske. Ja in kaj potem če so obiski. Saj si njegova punca. Valda bi te moral sprejet in ne tko zavrniti. Ne vem, ne vem. Men to ni ok.
Boki581, 03.08.2021 ob 11:21
Dvojko? A to se še uporablja? 🙂
Dvojko?
Babe sam govorite, kako boste koga pustile-potem pa vas prevarajo-ga dobite zraven in oprostite, vam bivša obrazek pove, da st še malo sexala poleg vas, pa so še vedno tam, tako, da ne bit tko glasne, ker ko ste same v takšni situaciji se ne spakate nikamor-zato pa dedi tolk varajo, ker jim to dovolite. Ženske pričnite se cenit.
Meni se je zgodilo podobno: po 5 letih je še malo bil pri meni, malo pri novi, potem sva izvedeli druga za drugo-vendar ona je še vedno tam, v 10 mesecih je idiot kupil hiško od njenega očeta (pol plačal on v kešu-pol dal atek-kao ona, sam ne v kešu) torej mu še za njeno polovico dolguje-debil…zdaj dela, kot zmešan, ker kredita ne dobi. Po turbolentnih lažeh in varanju je že po 10 mesecih noseča, čeprav se v bistvu še prav spoznala nista, vmes je že bila s svojim bff na dopustu-on dela hiško-torej kdo je bolj nor…Otrok pa bo rojen iz prave ljubezni…
Ona navajena na fina oblačila, avto kupil ati, sama zasluži ravno za cotike in bencin-torej poanta pisanja je, da si ženske same dovolimo, da to delajo.
Ženska ceni se in pojdi proč od tega….Ali sta še premlada in tekmujeta drug z drugim, ker fant mora imet za rd vedno čas najprej zate pol obiske ali oboje.
Uh ja, 17.07.2021 ob 18:37
Povabil te je ti nisi takrat imela časa. Potem mu napišeš da prideš on pa pravi da ima obiske. Ja in kaj potem če so obiski. Saj si njegova punca. Valda bi te moral sprejet in ne tko zavrniti. Ne vem, ne vem. Men to ni ok.
Kaj se čudite.. Rad bi jo videl takrat, ko ne bo imel obiskov.. Da jo v miru fila ko papriko.. Da jo lahko rine ko pes skledo po dvorišču.. Itd..
Torkov, 17.07.2021 ob 18:19
Danes sem za zafrkancijo napisala fantu, da pridem v njegov kraj in sproti mu bom še čestitala in dostavila darilo. Njegov odgovor je bil, da ima obiske in, če se lahko dobiva raje drugič, da bova bolj v miru.
Malo sem razočarana, vseeno sem pričakovala, da odgovor bolj pozitiven.
Ali slučajno slutiš, da je s tem hotel povedati: “Dajem se dol z drugo, nimam časa zate” ?
Forum je zaprt za komentiranje.