Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razočarana

Razočarana

Ti otroci, ki jim pravite froci, so vaši. vaš izdelek. kaj s eljudje grete neke veze in starše, če niste za to. Naloga starša ni, da otroka razvaja, dokler ne ugotovi, d aima pred sabo nemogočo leno lažnivo najstnico. naloga starša je, d aotroka usmerja v življenje. da bo uspešen, ne pa len lažniv lenuh.

Ampak dobro, večina ljudi itak nima nobenih posbenih zanimanj, sami s sabo se sploh ne ukvarjajo, rinejo v veze, vmes delajo neke povprečne šihe, potem imajo otroke, ki jih ne znajo vzh+gojiti. nezadovoljstvo na nezadovoljstvo na nezadovoljstvo. In potem bi šli na Madagaskar, da rešijo ostanek svojega lajfa. Pa še to ne morejo. Ni prihrankov, ni dopusta, ni časa..

Vsi mislite, da ste sposobni za vse, ampak vaš dan ima samo 24 ur, ob tem 8 ur spite.

Razočarana605

čuj ti umska revica debelajsika feminsitčna. ti je musarca posranka vzor.  hahahaha     fsako bom pofukal , samo tebe ne.   imam pa 15 otrok.

jaz ti nisem kriv če si se morala igrat z atekovim lulekom pa sovražiš moško avtoriteto.

poglej se svinja zavaljena.  hahaahah   nimaš keša, nimaš ganra nimaš nič. navadna fuk svija si. ahahahah

jaz kupim tvojo mamico pa jo fukam kot kuzlo cele dneve. in ji grem hcat po glavi. pa še všeč ji bo.  ahahaha   pa še njeni sestrici.  haahahah     kupim tebe pa tvojo mamico. ahaha luzerka ugabna

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 15.07.2025 ob 19:51

Razočarana605

čuj ti umska revica debelajsika feminsitčna. ti je musarca posranka vzor.  hahahaha     fsako bom pofukal , samo tebe ne.   imam pa 15 otrok.

jaz ti nisem kriv če si se morala igrat z atekovim lulekom pa sovražiš moško avtoriteto.

poglej se svinja zavaljena.  hahaahah   nimaš keša, nimaš ganra nimaš nič. navadna fuk svija si. ahahahah

jaz kupim tvojo mamico pa jo fukam kot kuzlo cele dneve. in ji grem hcat po glavi. pa še všeč ji bo.  ahahaha   pa še njeni sestrici.  haahahah     kupim tebe pa tvojo mamico. ahaha luzerka ugabna

Te je mamica pozabila podojit, ata pa ti je pozabo kurca nabit v rito. O bogi otrok, zavaljen, na mamini ziziki pa pri 40 letih še vedno devičnik. Hahaha nisem zavaljena, imam dobro postavo, visoko izobrazbo in veliko prijateljev. Ko si pisal, si imel pred seboj ogledalo in tiča v roki? :))))

Odgovor na objavo uporabnika
Rada bi izginila v neznano, pustila familijo, deda in šla, 14.07.2025 ob 20:15

Poln kufer imam familine, deda, samo kregava se zadnja leta. Froca sta itak že skoraj 18. Pa naj sama zase poskrbita, dovolj sem skrbela za njiju. Zaradi vseh sem zbolela, fizično in psihično. Zdaj imam dovolj. Rada bi spakirala in šla nekam, na nek otok, tam našla kako službo in se odklopila od vseh. Naj se znajdejo sami. Me boli k…. Dovolj mam. Od deda nič, no ene podpore, nobene pomoči, nobene razonode, vse moram vedno sama. Pubec krade moj denar, hudič laže ko pes. Smrklja isto, samo dere se, laže, zredila se je  tak da vpliva na njeno zdravje.. Samo kile grejo gor. Jaz pa psihično propadam. In rada bi izginila od tu. Šla na nek xy kraj, kjer me nihče ne pozna. Moji starši, jebo jih k… nikoli nisem bila dovolj dobra. Vedno je bila sestra več vredna, jaz nič. Pa sem profesorica jezikov. Kam lahko grem, nekam daleč, kjer rabijo učitelja angleščine. Madagaskar? Samo grem  grem, ker ne zdržim več tu.

tko bom reku, ko si se začela fukat z njim, si bila pa ponosna in večvredna in si zaničljivo gledala na nas poštene prijazne moške, ki smo v vseh teh letih spoznali kake prasice ste babe, vse od prve do zadnje, sam za korist.

Ce znas jezike imas res moznost it v Kolumbijo, Madagaskar, Zanzibar, Gana … pojdi. Te podpiram, res, ker to kaj navajas…ni lajf. Pojdi, poskrbi zase.

Antarktika..tja bi šla

Takoj zdaj in da tudi sama nikogar več ne gledam in vidim…

Problem je da kamorkoli greste….sebe s sabo vzamete.

Sedaj imate izgovor za svojo bedo. Na kaj se boste izgovarjali tam?

Recept za “zavoženo” življenje kar zadeva družino je, da vzameš zadeve v svoje roke in ti vodiš svoje življenje, ker kakor je videti sedaj tvoje življenje vodijo drugi člani družine in zato si nesrečna. Nesrečna kot da si talec svoje družine.

Kaj pa čakaš? Imata kaj imetja? prodaj delitev na pol in spokaj

Pazi, da ne boš specialiteta medium rare.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close