Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razocaran nad prijateljstvom zenske

Razocaran nad prijateljstvom zenske

Najdi si žensko svojih let.

Odgovor na objavo uporabnika
Prijateljstvo resna veza, 01.01.2022 ob 11:55

Če ima pa katera namen me spoznati, je pa tudi dobrodošla.

Sem iz okolice Sencurja.

ona pač hoče njega. če njega ne bo dobila, boš ti njena druga izbira – preračunljivost pač ne pa ljubezen

Prijateljstvo resna veza, 01.01.2022 ob 11:25

Sem locen 50 letnik v sportni kondiciji z lepo postavo.

Pred trmi meseci nazaj sem spoznal zensko z osnovnosolskimi otroki mojih let. Je simpaticna ,postavna ,urejena .

Trenutno samo prijateljujeva, hodiva v hribe ,kolesariva smučava skratka imava iste poglede pa tudi razmišljanja.

Omenil sem ji resno zvezo, za katero bi pa ona bila sele čez ,kot prvo pa ,da se dobro spoznava, do tukaj vse OK.

Moti me pa to, ker ima kar nekaj prijateljev z katerimi se posamezno dobiva preko tedna.Z njimi hodi na smučanje,gre v hribe,gre tect na smučeh gre na kolo skratka vidim ,da sem na seznamu vedno zadnji.

Nikakor ne posteka, da ji hočem dopovedat ,da mislim resno kar ji non stop tudi dokazujem ter nudim.

V prejšnji vezi sem bi zelo razocaran ,iz te veze sem odšel popolnoma brez prave volje do iskanje druge partnerice .

Njej bi resno nudil popolnoma vse novo hišo pomagal bi ji pri vseh opravilih ji financiral karkoli.

Eden iz med prijateljev, je bil tudi njen bivši ki ga sicer ne prenese ampak sta ostala samo prijatelja  , bila sta celo stiri leta in pol partnerja nista pa živela skupaj.

Ne vem kaj naj storim?

Noro sem zaljubljen vanjo, a sem vedno na zadnjem mestu. V desetih do štirinajstih dneh se dobivam z njo priblizno enkrat na rekreaciji.

Čakam na njeno sporocilo vcasih mi sporoci tako kot danes sem sla laufat s prijateljem.

Razočaran sem nevem kaj naj naredim?

Pri svojih letih ,bi rad spoznal zensko za resno zvezo,ne vem pa če to vodi v resno zvezo kot je pri meni.

Prosim tiste ki ste imeli podobno usodo za kakšen koristen nasvet.

Res bi bil vesel ,se posebej ker sem bil toliko let samski in nimam na tem področju popolnoma nobenih izkušen.

Žalosten in brez prave volje za prihodnost me popolnoma ubija.

Pa srečno in zdravo 2022

Slovenke so, kakor vse ženske razvitega sveta, poprilično pokvarjena roba. Se želiš oženiti? Išči ženo v Aziji

Pošlji mail, pa te kontaktiram.

Mene že od nekdaj privlačijo starješi moški, ki bi mi lahko bili dedki, stara sem nekaj čez 30 … Iščem mogoče tebe? Všeč mi je, če si v dobri kondiciji, urejen, preskrbljen … Iščem takega moškega za resno zvezo, tudi otroke bi imela, ampak pogoj je, da imaš dovolj €€€ za vzdrževati vse to. Ker moja služba je bolj tako-tako. Sicer pa sem urejena, seksi, magnet za tipe baje … tko pravijo moški 🙂

Če želiš … dam kontakt.

Skoda nisi blizje ?

Hej. Če želiš v tem čakanju družbo za kak sprehod/izlet/hrib/tek/karkoli, sporoči.

Najslabše je, da čakaš, tudi ona to čuti in jo morda odbija. Daj no, ozri se okrog, povsod toliko lepega in priložnosti za spremembo te energije.

Pa je ne sprašuj nekaj časa in ji, ko jo bo zanimalo, kaj počneš, naslednjič ti odgovori, da si šel s prijateljico naokrog. Preusmeri energijo, še zdaleč ni tako, kot se ti zdi zdaj v tem čudnem krču. Zadihaj, premakni se, glej naprej, ne v tla.

Sama sem 36. Vedno se bolje razumem s starejšimi od sebe, ker se z mlajšimi redko lahko tako pogovarjam. Ampak jih je preveč takih, ki bi najraje samo še kavč greli, bi bila vesela koga bolj aktivnega. In če želiš, ti pokažem, da se imaš lahko tudi ti dobro, če si brez njene družbe. Pa boš na vse gledal drugače in k stvarem pristopil z drugo energijo. In morda tudi ona to začuti. Ne je dušiti s pozornostjo, se bo že odločila, ko se bo. Če se pa ne bo, pa ni konec sveta. So tudi take, ki se dobro pocutijo, ko imajo “več odprtih opcij”, ker si na tak način višajo vrednost. Ne daj ji tega veselja, brcni se v tazadnjo, živi svoje življenje s polno žlico. To je privlačno. Ne nekdo, ki prosi za drobtinice pozornosti. Si pa v življenju dosegel več, kot t, da se boš zadovoljil s to stopnjo.

In še nasvet. Nehaj kot adut iz rokava vleči svoje finančno stanje. Iz lastnih izkušenj ti povem, da če punca skrbi sama zase in ji to ni na prvem mestu po pomembnosti, jo bo takšno “mahanje z denarnico” še bolj odbilo. Raje naj do izraza pridejo tvoje dobre osebnostne lastnosti. Spomni se raje teh.

Če si za dobro družbo, pa sporoči. Bova malo žleht in otročja, pa ji pošlješ eno skupno fotko, ko te bo vprašala “s katero prijateljico pa?” :))))) Glej, včasih so tudi neumnosti na ravni vrtca čisto zabavne 😉

Pa srečno in ne daj se. 50 pa res niso leta, ko bi te kaj lahko takole morilo. Pozabi na vse, kar ti ljudje govorijo in se nehaj “bati” starosti, ker se potem siliš v takšne sitiacije in razmerja, ki jih morda sploh v resnici nočeš.

Vse bo ok!

Szaro, 08.01.2022 ob 07:59

Najdi si žensko svojih let.

pa saj je napisal , da je ona njegovih let 😛

Miran298, 08.01.2022 ob 12:21

Slovenke so, kakor vse ženske razvitega sveta, poprilično pokvarjena roba. Se želiš oženiti? Išči ženo v Aziji

Pa kako imate moški užaljen ego, če se najde ena pametna ženksa, enake staroti, kot vi sami, v situaciji, kot vi sami ( torej ločena in zikušena) in se vam ne pusti na štrikcih vlečt 🙂  Pri 50ih je človek s tako izkušnjo še kako previden, pameten- sploh pa enksa, ki dobro izgleda. Kaj mislite, da samo fouk čakamo pa iščemop, čeprav nam seks veliko pomeni?

Po nekje 15ih + letih zveze potrebuješ malo svobode, da se tudi prilagodiš trgu “ponudba povpraševanje” – in pametna ženska nikoli ne bo skočila takoj na prvega ponujajočega se ji, prostega, ker je tudi njena sedajšnja svoboda še kako dragocena – s tem ni mišljeno, da bi ženska skakala s tiča na tiča sedaj – ni šans – ker ne živi samo za tistega mesnatega tiča… Ker je mnogo več lahko od moškega, kot samo njegov mesnati tič ali pa denarnica – ker tudi te ne potrebuje, jo ima sama 🙂 Ženksa pri teh letih ni “gold diggerka”; ker si je nekaj že ustvarila, za seboj ima določeno obdobje, večinoma pa tudi že skoraj odrasle otroke.
Taka pametna in izkušena ženska dopušča svobode in dostopa drugim potencialnim moškim toliko, kot si to želi in odredi tudi sama, ko želi pa npr. sama spati, spi sama-pri 50ih nisi več naliman nonstop na enega, ker tega ne potrebuješ, čeprav si morda lahko spet zaljubljen;  to počneš v mladosti; pri aktivnih, pošrtnih, zdravih ženskih 50ih hočeš tudi malo svobodno bivati, ne spet 24/7 z nekom, kot si preteklih 15, 20  let 🙂 Ker se po taki zvezi preporodiš, očistiš negativnega. In ne želiš več morda takega tempa, kaj hitro spet kaj podobnega doživljatoi kot prej; torej tudi ne morda novega sobivanja pod isto streho  ko dobi svoj predal, je priseljen- nekatere pa tega nočemo. Dejte to nekateri moški razumet – nismo take nekatere ženske zato nobena pokvarjena roba, sao zato ker je vaš ego prizatet, ker nas ne morete “rolati naokoli po svojih pravilih” kot 20, 30 letnice 🙂  Nismo pa biti pripravljene biti tudi na voljo vam vsem in vsakemu takemu, ko se vi zakurite, ker se imta za “hot stuff” – ja, tudi me sko hot stuff in tudi me nekatere lahko med vami moškimi izbiramo, tudi pri 50ih. Got the point? 🙂

Išči naprej. Če te vidi na 10-14 dni in vmes ni na misiji, to pomeni le, da ji drugega kot kolega nisi. Ne se mučit in si gradit gradov v oblakih. Pa srečno!

Hja, no ja, 10.01.2022 ob 14:43

Išči naprej. Če te vidi na 10-14 dni in vmes ni na misiji, to pomeni le, da ji drugega kot kolega nisi. Ne se mučit in si gradit gradov v oblakih. Pa srečno!

Ti moraš bit en tistih luzerjev, ki misli če ima hišo, da bomo padle…vse pri 50 že imamo hišo ali stanovanje.

pri 50 deda ne rabim, dečko ta ne misli s teboj nič rezerva si. Good luck drugje

sem se opogumil pisite da vidim kaj bo na

bajkbajker afna gmail.com

bo ok

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close