Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razocaran nad prijateljstvom zenske

Razocaran nad prijateljstvom zenske

Ona tebi je, ti njej nisi. Pri 50-ih upam, da si dovolj moder, da veš kaj storiti.

Se mi pa zdi, da boš ti raj še nekaj časa pridno in potrpežljivo čakal v vrsti 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
ah ja, 01.01.2022 ob 16:10

Spet en ki se je neskončno zaljubil v eno na katero se mu pač takoj dvigne in laufa za njo kot potreben kužek križan z butlerjem in se trudi da bi bil bolj priden in ustrežljiv kot ostali “prijatelji” ki isto laufajo okoli nje in čakajo isto kot on. Da se jih usmili. Ko boš končno dojel da noče nič resnega s tabo (niti z ostalimi “prijateljčki”), boste pa vsi besno tipkali kako so vse ženske grozne. Ubogi reveži.  Ena z fajn ritjo vam pomiga pa tečete kot uslužni kužki kamor vas pošlje. Ampak ste pa alfa dedci itak :). Višja, bolj razvita, racionalna, zanesljiva vrsta ljudi. Dokler ne zagledate fajn jošk :). In to svet vodi. Ni čudno da je vse v riti.

???

😉

TOP komentar – in še kako resničen.

Tale 50 letnik je pa malo posesivne sorte. Kar ima “nagledano” kot v izložbi, bi si takoj “polastil”. Ne zmore pa doumeti, da ženska pri enaki starosti kot on, z enakimi izkušnjami, kot on, si morda ne želi spet vezati takoj na nekega moškega – želi svojo svobodo nekaj časa… Tudi zato, ker se pa zaveda, da dobro izgleda in lahko IZBIRA. Ja, avtor, izbira….  Sprijazni se, pa ne bit užaljen – dandanes tako je – z vso pravico 🙂

Avtor, sem, ženska, dobro leto ločena, približno toliko stara kot ti, z malo starejšmi  otroki od osnovnošolskih. Ja, dobro izgledam, vem

In veš kaj – ne želim si. Veš kako se je fino zvečer stegniti ko srnica v solo v postelji, v svoji zasebnosti – ko ti ni treba zraven poslušat ne smrčača, ne hropljača, ne kašlutača….

Ja, imam rada družbo, imam moške prijatelje, celo s tistimi iz pred 20 let smo ostali v stikih, kar je zelo lepo;  za šport, druge hobije, ampak niti pod razno se ne mislim sedaj z nekom po skoraj 20ih letih določenega jarma vezati tako na tak način, kot ti to pričakuje od svoje te, ki jo “loviš”; želim si te svobode, želim si dihati svobodo, živeti, uživati, gojiti hobije in imeti tudi moške prijatelje, ki morajo dojeti, da mi priritetno ni do njihove “klobase”, ker marsikdo misli, da je njihova kklobasa v mednožju kljujčna, da z njo popedenajo in oddložijo vse  – naka. Ja, je veliko pomemben tudsi seks, če ga imaš rad, samo ne na tak način. Ko ti prinese zobno ščetko v kopalnico, je konec 🙂

Morda čez ene 10 let, zdaj pa ni govora, da se na enega spet vežem. Je prehitro. In tudi ker ne želim nekumu biti spet kot služkinja za šporhetom, dama na ulici in “femme fatale ” v postelji. Sem lahhko femme fatale svobodno, ne rabim nekoga ob sebi, sploh pa ne z otroci, mlajšimi od mojih 🙂  Vse dobro in ne bodi preveč s prizatedim egom, če te ta tvoja ogledana 50 letnica ne “šljivi” tkao, kot ti hočeš, po svojih planih. Današnje aktivne 50 letnice smo pač drugačne – z vso pravico.

lovec ki se mu plen izmika, 02.01.2022 ob 13:11

😉

TOP komentar – in še kako resničen.

Tale 50 letnik je pa malo posesivne sorte. Kar ima “nagledano” kot v izložbi, bi si takoj “polastil”. Ne zmore pa doumeti, da ženska pri enaki starosti kot on, z enakimi izkušnjami, kot on, si morda ne želi spet vezati takoj na nekega moškega – želi svojo svobodo nekaj časa… Tudi zato, ker se pa zaveda, da dobro izgleda in lahko IZBIRA. Ja, avtor, izbira….  Sprijazni se, pa ne bit užaljen – dandanes tako je – z vso pravico 🙂

za avtorico ah ja, ker ni scitiralo.

Kot ženska bi rekla, da je ne zanimaš dovolj. Če bi imela interes verjemi, da bi ti posvetila precej več prostega časa. Ne obupuj, v morju je še veliko rib. In nenazadnje, vsaka stvar se zgodi z razlogom in ob svojem času…

Ogromno ljudi je na svetu,bos moral žal najti kakšno drugo kajti s tole leporito srnico ne bo lepe skupne prihodnosti.Pomoje so stroški za terapevta se najmanj kar te lahko skrbi,been there done that…

Pri obeh spolih velja,če ti je nekdo všeč najdeš ali iznajdeš čas.Saj veš tako kot ti narediš za njo. Ne pa da si low priority.Si le igračka v njenih rokah,ki ji je vedno na voljo ko ji je dolgčas. Razmerje naj bi bilo 50:50 oziroma igra privlačnosti da en drugega periodično loviš v igri ljubezni.Bodi dec!!!

Kdaj si preveč želimo ljubezni in biti ljubljen da ne vidimo opozorilnih znakov,pa če bi nas kdo kresnil po glavi z njimi.Delaj na sebi in ugotovi zakaj si tako želiš tega ter zakaj s tako coodependent. Jaz bi jo dal na adijo za stalno – Auf Wiedersehen cherry never again….

Boš videl naslednja ali pa naslednja po njej pač odvisno od tega kolk boš dojemljiv.Maš res hude bejbe totalne kraljice zunaj in seveda tudi kontre temu ter vse kar je vmes.Tako kot pri tipih.

Ni ga zlomek da se ne ujameš s novo zainteresirano leporito princesko in pol z njo res lepo delas in jo razvajas ter to dobis tudi nazaj….

Uspešen lov in srečno!

pepca

Morda bi videl da se sploh ne ujameta. Ker ce je zenska vsake kvatre s tabo lahko rece karkoli da bi ugajala. Ce bi bil pa z njo bolj resno…ce bi ti dovolila….vprasanje kaj bi ugotovil.

Po moje je cas da sebe v roke vzames.

Tudi moski znajo biti taksni…moj primer.

Srecno

Meni pa tu nekaj ni jasno – samo športata in se nista poljubljala, seksala? 3 mesece? Pri 50 letih se to kar hitro zgodi, če se dva privlačita, sigurno prej, kot v 3 mesecih.

Ženska783, 07.01.2022 ob 16:21

Meni pa tu nekaj ni jasno – samo športata in se nista poljubljala, seksala? 3 mesece? Pri 50 letih se to kar hitro zgodi, če se dva privlačita, sigurno prej, kot v 3 mesecih.

Pa še to mi ni jasno – če se nič ni zgodilo, torej nimata niti “neresne” zveze, ste ji pa omenjali resno zvezo… To se mi zdi precej nespontano, spraševati. Nek normalen spontan potek nastajanja resne zveze bi bil: druženje, športanje, obiskovanje doma, dotiki, poljubi, seks, bolj pogosto obiskovanje, spoznavanje otrok itn… Ne pa vprašanje “ali si za resno zvezo”, če se nič od tega prej naštetega še ni zgodilo

Ženska783, 07.01.2022 ob 16:26

Pa še to mi ni jasno – če se nič ni zgodilo, torej nimata niti “neresne” zveze, ste ji pa omenjali resno zvezo… To se mi zdi precej nespontano, spraševati. Nek normalen spontan potek nastajanja resne zveze bi bil: druženje, športanje, obiskovanje doma, dotiki, poljubi, seks, bolj pogosto obiskovanje, spoznavanje otrok itn… Ne pa vprašanje “ali si za resno zvezo”, če se nič od tega prej naštetega še ni zgodilo

In še nekaj – nudili bi ji neko finančno podporo, pa sploh še nista par? Jaz finančne podpore v partnerskem odnosu ne pričakujem, sploh v takšnem odnosu, kjer partnerja nimata skupnih otrok, razen pri dolgoletnih zvezah, če se enemu izmed partnerjev zgodi kaj nepričakovanega in ga drug začasno podpre.

To sem se tud jaz spraseval a je to obcudovanje v izlozbi al pa nekdo z katerim aktivno seksa pa nista se cist zmenjena,k 3 mesece je dolga doba sam za rokce se drzat…?

Pozdravljeni.

Mogoče pa se gospa ne počuti dobro v vaši družbi, ste ji premalo.

Srečno 2022

Žal ti moram povedati, da jo začni poslušat in upoštevat. Rekla ti je lepo, da je ne zanimaš za resno zvezo. Malo je sicer to v celofan zavila, a je le rekla.  Ko jo povabiš ven, je že zmenjena z drugim. Lej, mogoče laufa, a verjetno še kaj drugega. Očitno dobro izgleda in si nabavi tipov kolikor hoče. Ti si pač samo eden od njih. Mogoče tudi oni mislijo, da pridejo na vrsto na 14 dni. Kaj pa veš.

Skratka, naredi črto čez to gospo in razmisli, kakšne hobije imaš in kako preko hobija lahko srečaš kakšno. Pretežno se ženske spozna preko prijateljev ali prijateljic. Ti ti bodo tudi povedali, ali je ženska v redu ali ne, je resna ali samo frčka okoli.

Tej gospe pa se odpovej, razen če bi bil z njo čisto brez obveznosti in če te ne moti, da se dol daje s kupom drugih. Ko te bo poklicala ji povej, da nimaš časa, si že zmenjen. Verjento bo kaj cvilila in se z ljubkim glasom pritoževala. Ne nasedaj. Odslovi jo prijazno in ji reci, da jo boš poklical čez nekaj dni. Pa ne kliči. Klicala bo ona. To bo pomenilo, da bo verjetno kmalu prespala pri tebi. Kaj več pa si ne obetaj. Če ne bo klicala vedi, da si ji pomemben toliko kot knof na gatah.

Sem ženska, ne več rosno mlada, tudi samska. Sem bila v partnerstvu dolga leta ter po koncu zveze rabila nekaj časa da sem pogruntala sceno. Takih tičev kot je tvoja lepotica je med moškimi malo morje. Psihopati vsi po vrsti.

Kot kaže ona nima enakih čustev kot vi. Če bi jih imela bi bili vi na prvem mestu.

Zame je moj partner prvi. So kolegice in kolegi ampak prvi je partner.

Mislim, da bo najbolje, da se premaknete naprej. Spoznate žensko kateri boste vi prvi. Ne prijatelji, znanci ampak vi.

Težko je sploh v teh časih,ko vsak drugi moški vara vsaka druga ženska pa vidi samo korist zase.

Pogumno naprej v leto 2022 želim vam obilo sreče in ljubezni. Zaslužite si jo.

Pojdi stran.

malo se tpaj vmes pa obvezno isci drugo,ker tukaj tezko da bokaj pametnega.vso sreco!

Je mogoce Renata??

Prijateljstvo resna veza, 01.01.2022 ob 11:25

Sem locen 50 letnik v sportni kondiciji z lepo postavo.

Pred trmi meseci nazaj sem spoznal zensko z osnovnosolskimi otroki mojih let. Je simpaticna ,postavna ,urejena .

Trenutno samo prijateljujeva, hodiva v hribe ,kolesariva smučava skratka imava iste poglede pa tudi razmišljanja.

Omenil sem ji resno zvezo, za katero bi pa ona bila sele čez ,kot prvo pa ,da se dobro spoznava, do tukaj vse OK.

Moti me pa to, ker ima kar nekaj prijateljev z katerimi se posamezno dobiva preko tedna.Z njimi hodi na smučanje,gre v hribe,gre tect na smučeh gre na kolo skratka vidim ,da sem na seznamu vedno zadnji.

Nikakor ne posteka, da ji hočem dopovedat ,da mislim resno kar ji non stop tudi dokazujem ter nudim.

V prejšnji vezi sem bi zelo razocaran ,iz te veze sem odšel popolnoma brez prave volje do iskanje druge partnerice .

Njej bi resno nudil popolnoma vse novo hišo pomagal bi ji pri vseh opravilih ji financiral karkoli.

Eden iz med prijateljev, je bil tudi njen bivši ki ga sicer ne prenese ampak sta ostala samo prijatelja  , bila sta celo stiri leta in pol partnerja nista pa živela skupaj.

Ne vem kaj naj storim?

Noro sem zaljubljen vanjo, a sem vedno na zadnjem mestu. V desetih do štirinajstih dneh se dobivam z njo priblizno enkrat na rekreaciji.

Čakam na njeno sporocilo vcasih mi sporoci tako kot danes sem sla laufat s prijateljem.

Razočaran sem nevem kaj naj naredim?

Pri svojih letih ,bi rad spoznal zensko za resno zvezo,ne vem pa če to vodi v resno zvezo kot je pri meni.

Prosim tiste ki ste imeli podobno usodo za kakšen koristen nasvet.

Res bi bil vesel ,se posebej ker sem bil toliko let samski in nimam na tem področju popolnoma nobenih izkušen.

Žalosten in brez prave volje za prihodnost me popolnoma ubija.

Pa srečno in zdravo 2022

Pri tej starosti bi lahko mel tok izkusenj da bi vedel kdaj zenske ne zanimas. Dobronamerno ti povem da oddajaš res beta moski energijo. Pojdi u fitnes, nabij misicno maso, poguglaj malo po forumih za moske kjer bos zvedel marsikatero resnico o datingu pa prosim ceni se. Ne zapravlat lajf za zenske ki jih ne zanimas. Zelo enostavno je, ce je ne zanimas pojdi dalje. Samo 1 zivljenje mas. Pa res bodi bolj alfa/sigma

Ima drugega s katerim se dol daje. Ti je pač ne zanimaš in si rezerva. Vem, da je težko a vendar odjebi jo. Boš videl da pride boljša ki te bo vredna, samo bodi aktiven, ne sedet samo doma, da ti pade v naročje. Aktiviraj se, dejavnosti, izleti, dogodki za samske…

Verjetno se dol daje z bivsim,pa on noce vec k to,pol pa mas tako kot je

Glej nikogar ne moreš prisilit, da se zaljubi v tebe. To se zgodi ali se pa ne.

Smiliš se mi, imava podobno situacijo, piši mi v zasebna- infinity

Bejž od te,če ti je življenje milo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close