Razmisljanje po kosilu
Še nekaj b dodala, da mi je internet v času ko sem imela osebno krizo zelo pomag ln to forum srednja leta…Bila sem sama 3 dni .. moji so bili na morju. Napisala sem kaj me teži in kar ogromno odgovorov prišlo..Nisem bila sama in to mi je pomagalo. Ta forum včasih obiščem in si kakšen recept prepišem. Saj zato je…Če komu ne paše pa se naj obesi na kak drug forum. Ne vidim v čem je problem. Pa še to …bodimo bolj toleranti, dovolimo tudi , da drugi mislijo drugače .Ma v tej Sloveniji je res preveč nestrpnosti… Grozaaaaa…
Babi živjo. V tem tednu po obisku pri vama z Bojko, sem imela zelo malo časa, da preberem vse, kar me zanima na tem forumu. Naj povem vsem, da je nama s prijeteljico obisk pri vaju z Bojko ostal še kar nekaj časa tema pogovorov. Bili sva čudovito postreženi. Manjkalo ni nič. Poleg prisrčnega sprejema, za dušo in srce, sva dobili tudi velikoooo hrane in refošk. Ko sem prebrala vse tele poste, le Ogi-jevih ne razumem čisto. Sem šla že pred odhodom na obalo pogledat stare poste, pa tudi tam ni bilo nič bolje. Izgleda, da sem zelo tumasta, kot smo v mladih letih včasih rekli, ker ne razberem, kaj sploh hoče: vprašat, povedat, svetovat, sodelovat? Naj omenim, da sem prebrala voščilo za dan žena, a ga nisem razumela. Ker sem firbec, malo razmišljam, da bi bilo zelo zanimivo srečat tegale Ogi-ja. Več oseb iz tegale foruma osebno poznam, a so do sedaj vse super, nobena ne daje napačnega vtisa. To je razvidno tudi iz pisanja in odgovorov. Mislim, da nobena nebi odrekla pomoči, če bi jo kdo želel in bi jo nudile, seveda, če je vnjihovih močeh, ne samo s črkami na tem forumu. Lep pozdrav vsem. Mica
Forum je zaprt za komentiranje.