Razlike v letih
Zdravo. Namreč zanimajo me kaj vaše izkušnje glede odnosov, seksa, avanturic, predvsem z velikimi razlikami v letih na eni in drugi strani.
Sam sem osebno imel eno tako izkušnjo in moram priznati, da mi je danes žal, da nisem tega večkrat izkusil. Sam sem malo pred tridesetim in imel sem žensko, ki je štela nekaj čez 50. Zelo atraktivna po karakterju, miselnostji, predvsem pa po izgledu. Ker sva se dokaj ujela v vsem, sva se podala v posteljo in boljšega doživetja še nisem imel. Kar me je najbolj privlačilo je bilo to, da sem jo zanimal, je bila neizmerno strastna in navdušena. In tako sem ji vračal nazaj te odlične občutke. Takrat se človek z navdušenostjo izredno potrudi. Nato sem bil dokaj bedak in sčasoma vse skupaj “zajebal”… tako, da nisva več v stikih (je pa vključevalo bivšega oz. takratnega partnerja).. Ne bom dodatno razlagal.. Nekako se na dnevni ravni pokonektam samo s takimi. Z mlajšimi nimam kaj govoriti, ker sem izgleda stara duša ujeta v mladem telesu.
Še kdo kakšno izjemno kratko zgodbo na podoben način? Naj kar podeli, z veseljem preberem.
Živimo v isti hiši s taščo…žena pride domov ob cca. 17. uri, jaz pa ob 15…pridem iz službe in kot po navadi grem v kopalnico umit roke.. tam pa zagledam sklonjeno taščo obrnjeno z ritjo proti meni- napeta rit kot struna- briše s cunjo po tleh, ker je pralni stroj nekaj puščal…možgani so se mi skrčili na minimum, zato nisem nič premišljeval o posledicah, samo z desno roko sem segel proti njej…s palcem za anus, z drugimi prsti čez pičko- MOČNO SEM JO ZGRABIL…nehala je brisat- okamenela je, se sunkovito obrnila, vstala in me zagrabila za tiča, ki je bil že trd…pralni stroj je špilal NA GOLICI saj se je tašča na stroju tresla prav lepo in dihala po taktu GOLICE….obema je prišlo nenavadno hitro….zapel sem šlic, ona je spustila krilo, vprašal sem jo – kaj pa je bilo to s strojem, ah, nič, vrata sem zgleda slabo zaprla…..naslednjič sva se ljubila pod tušem…………………………………………………povem vam iz prve roke, boljša je kot hči, zna stisniti pičko, da ga komaj porivaš not pa ven….
Forum je zaprt za komentiranje.